Kérdeztem ai iphone-t és a blackberry-t is, de nem, tudnak róla mondani semmit. Sem a tmobilnél sem a pannonnál sem a vodafonnál. Valahol azt mondták, hogy megy rajta minden, valahol, hogy nem megy rajta. Szóval, én bármit megvennék amiról mennek ezek az oldalak. Ha van ilyen szóljatok és én már megyek is megvenni.
alapvetően a biztonságra törekszem, így aztán ilyet csak akkor csinálok, ha nem gond, hogy megmarad.
az utóbbi időszakban sűrűn volt olyan is, hogy eszem ágában sem volt napon túl megtartani.
vigyázok a pénzre. :)
az üzletbe azt mondták, hogy nem minden oldal alkalmas arra, hogy telefonon tudjuk használni. az equitast elindítottam, nem gyorsan, de bejött, bejelentkezni nem mertem, mert hátha megjegyzi a jelszavam. a diagramot viszont nem nagyitotta. így nem mertem megvenni, mert ha nem mennek rajta ezek az oldalak, akkor nincs rá szükségem.
mondjuk ez remek de azert ennyire ne bizzal benne hogy ez az otthagyos dolog mindig befog jonni az elkovetkezo par napban
azt hiszem razos lesz ami kovetkezik mondjuk ugy..hmm ket hetig
Törölt felhasználó2009. 05. 11. 20:37
kedves oti fórum nép, ha van ingyenes real tőzsdeadatokat közlő oldal megadná valaki a linket
köszi
opera miniböngésző van E71-re
tehát webbroker "elvileg" megy rajta.
de az 128 bites ssl-ben (titkosítás) nem vagyok 100% biztos, mert a régieknél elhasalt
OTP részvényesek ide!