sztem a héten fel max 3200, 3100 alatti zárókkal. aztán korrekció min 2700, hosszú oldlazgatás, aztán esetleg ősszel valami komoly mozgás felfelé. ha minden így marad, de mint tudjuk bármilyen US hír bezavarhat.
csak kerdezem mitol lett szaktekintely mobius?
ismered talalkoztal vele? tudod mennyi penzt forgat es milyen sikerrel?
vagy bevallt eddig amiket mondott?
vagy esetleg megindokolja azokat amiket mondd es ujra megismetelheto kiserleti korulmenyek kozott az ami nala bevallt index?
csak azert kerdezem hatha en elmulaszottam valamit mert nekem eddig csak ugy mintha neha beirna valami sejtelmes mobius indexrol valamit meg hogy kitores elott alunk gyakorlatilag ezt mondogatja februar vege ota
kulonos hogy 2500-nal is azt mondta hogy kitores elott allunk es egeszen addig mondogatta ezt amig 1250 nem lett na akor meg eltunt...
neha meg visszajon
persze lehet en nem olvasom jol a hozzaszolasait
én azt tudom, hogy múlt szerdán a 2500-nál billegett, hogy kiesik-e az emelkedő csatornából...ahhoz képest 2930-on venni..hát nekem nem buli...
urak...van valaki aki tvk-ban profi?...kicsit lemaradónak tűnik...
Ez jogos. Mint írtam, csak a váratlan hír okozna nagy változást. le vagy föl. Viszont mindenki keresni akar. Möbius is. Poziból beszél, ez nyilvánvaló. Lenyomják az árat, aztán föl. Mi kicsik semmit nem tehetünk. Ez van. Meg kell próbálni velük menni. A csődök viszont senkinek sem jók. Muszáj tartósan emelkednünk, mégha ez hosszabb távon jön is be.
OTP részvényesek ide!