A határidős zárások pénteken okozhatnak meglepetést. Legutóbb ha jól emlékszem jól felrántották, a shortosok sűrű sztségelése közepette.
De az is lehet, hogy egy OTC eladás van a háttérben, -mint pl a mol- mert valószínűleg a srv-re nem akar ráülni Sanyi bácsi, azzal valamit kezdeni fog.
Na pontosan erről írtam az imént! Most molyan mi szükség volt erre az álinformációra?! Egyszer az egyik volt osztálytársamat (akinek az anyja ott tanított az iskolában) addig püfölték a többiek, hogy mik lesznek kémiából dolgozat kérdései, amíg ki nem talált valami kamu választ. Ugyanis szegénykém azzal próbált kitűnni a többiek közül, hogy ő tud valami olyat amit a többiek nem...
A dolgozat után megint elverték...többet nem kamuzott.
Van tanulság?....
Van rajta egy regression channel, meg két trendvonal, amik mostanra talán elég biztosak lettek. Felfele nem sok hely van a csatornában, kilépni nem hiszem, hogy fog belőle felfele. Viszont lefele van hely bőven, kb. ki lehet következtetni, hogy 2300 környékén kell megállnia. Szerintem a két doji + a mai nap eléggé egyértelmű fordulást jelez. Javítsatok ki, ha hülyeséget mondok.
Én csak annak örültem, hogy valszeg a tickek jól kerültek be az adatbázisba, mert ugyanaozok a gyertyák szerepelnek mindkét charton.
Nem vagyok tapasztalt TA-s, ebből én semmit nem tudok megállapítani. Inkább az indikátorokra gyúrok először, és ha majd az már megy, akkor megyek rá az alakzatokra, meg a többi TA elemre.
Nekem a "nagy gondosság" "óvatosság"-ként jön át.
Habár lehet hogy nem vásárlást, hanem shortot ért alatta.
Kinek hívta fel a figyelmé? köztudodott shortosoknak, vagy longosoknak. Én nem ismerem még mindenki beállítottságát.
OTP részvényesek ide!