Nem vagyok egy nagy mágus, mert még csak két 3. hónapja foglalkozom a tőzsdével, de én egy lyukas garast nem tennék rá, hogy holnap emelkedni fog. Aztán javítsatok ki, ha esetleg rosszúl használnám a grafikonrajzolót...
Tételezzük fel, hogy möbius alapvetően jó szándékú OTP alkalmazott. Köti a titoktartási szerződése, de mégsem akarja megszopatni netes üzlettársait. (legalábbis eddig így tapasztaltuk)
Nem kell rögtön beletaposni a másikba!
De rakom össze a mozaikot:
Ukrajna; devizakereskedelem befagyasztása; a világ legmagasabb gazdasági visszaesése (15%) meg jobbra a hírek? egy rakás negatív input.
Möbius! 2750-en van egy pakkom. Te mit csinálnál? eladnád holnap 2500 körül és visszavennéd, ha lemegy még jobban vagy inkább nem bántanád, mert emelkedő trend van? 2 évig nem lesz szükségem a pénzre, de ha még meg lehet forgatni addig, akkor azt tenném.
De egyben szerintem mindenképpen igaza van. Holnap el fog indulni valamerre a papír vagy le vagy fel, a mai zárón nem fog maradni 16:24-ig tutira... :) Az lehet, hogy itt zár de az is lehet, hoy nem... :):):):):)
Viszont ebben a formában nem is kellett volna megosztani, mivel ez abszolút alkalmas így a pánikkeltésre mindkét tábor részére! Az eddigi hozzászólásaid alapján komolyabb embernek tartottalak...sajnálom, hogy csalódnom kellett!
OTP részvényesek ide!