Ha így, lesz ha nem ez egy értelmes, elemzésen alapuló hozzászólás, és van benne logika is! ....hozzátenném a 800 Ft-nak jobban örülnék, még akkor is ha semmi valóságalapja nincs!
Törölt felhasználó2009. 04. 12. 17:24
sziasztok,
1. az ew analízis alapján készítettem egy lehetséges verziót jövő hét elejére: link
ezek alapján 2750-2930 körül el kell kezdődni egy kisebb korrekciónak, ami várhatóan a 2480-2550 es szintekig visszanéz majd onnan újra irány észak!!
2. egon "réselmélete" alapján ha kedden gap up -> akkor az a 3.és egyben kifulladási (megerősíti az első pontban leírtakat)
3. a köv. hét 2.felében opciók lejárata esedékes -> ez nagy valószínűséggel kisebb korrekcióhoz vezet: link
A fentiek alapján kedden meghúzzák az elejét, majd miután a későn érkezők is felszálltak a vonatra, szépen lejtmenetbe kapcsolnak, a stoppok kiütése után a 17. héten azonban irány a 3000-es szintek.
800 Ft-nál még a ruháimat is és a gyerekem játékait is eladnám, hogy oti részvényt vegyek :)
Gratulálok a 22 évi tapasztalatodhoz! Én 9 évig tanultam iskolában de fel sem érhetek a te tudásodhoz és tapasztalatodhoz...gondolom ;)
vagy 1230nál árazták félre, vagy rá egy hónapra 2700nál. én az utóbbira tippelek. sokak szerint a 2300 már támasz. szerintem meg a 800forint az igazi támasz.
Én még csak 22 éve tanulok! Elromlott vele a szemem! De megérte. Amúgy a tőzsdei pályafutásom alatt válságok alatt sokkal többet lehet keresni mint folyamatosan emelkedő piacon.
senki nem esik hara a 8000feletti DJtől, de ha jön rá egy megerősítés, vagy csk oldalazás akkor az ellenállásbólm már támasz lett.
És ez azért már vmi... kiderül még pár bankrol, hogy nem is nyakig csak, derékig vannak a szarban és lehet itt rali 9000ig.
"Minden trend ellenére, a saját tengelye körül forog."
Te miről beszélsz? (most túl azon, hogy sose érteni:))
Az Oti abszolút együtt mozog a globál bankszektorral. A BUX a régióval, a nyugat-eu-i indexekkel, meg az amcsikkal. Nézz már meg egy havi, három havi, fél éves, egy éves összehasonlító chartorkat.
Még ha csak rulett lenne. De erősen meg van bütykölve:)
Jó pofa a 13:00-s hír. Tilly kezdhet meglepődni.
("Nagyon meglepődnék ha az eddig a pénzügy illetve banki szektorba invesztált tőke semmivé égne hipp-hopp...").
Érdekes, hogy hoszabb kihagyás elött, abuxit mindig beváglák a sarokba a karbantarók, ez olyan mutyisztáni fogás, vagy mi fene, de elég lehangoló, hogy néhány nagybüfi kénye kedvére forgatja a parkett hangulatát. Minden trend ellenére, a saját tengelye körül forog. Mindezek fényében kár a Kíynai vagy bármely más piacot figyelni, nem számít semmi, ezen a kis magán ruletten.
OTP részvényesek ide!