"A magyarok talpra állitását ott kellene kezdeni hogy másik himnuszt kellene írni és olyan ünnepnapokat kell kijelölni amikor valamilyen sikereket értünk el vagy híres emberek születtek akik nagoyt alkottak. Egy halom ünnepünk van amikor csak sírunk és a régi bajokon rágodunk.."
én is kapkodok sajnos. Pl tegnap este eladtam az otit de kitaláltam már magamnak arany szabályokat amiket kovetni fogok a jovoben
Törölt felhasználó2009. 04. 11. 00:58
MElyek a legjelentosebb broker cégek magyarországn ?
Pl az is gyanus igy utolag hogy Egon megirta hogy 2700 nél egyértelmu fordulo pont van és ott is volt. Most vagy ennyire jo a srác elemzesben vagy ő tudja hogy a kollégáknak mi a terve az adott napra.
az sztem mind1 h hogyan csinálják, csak látszódjon a napon belüli trend... most megpróbálom ezt majd... h ezekbe a trendekbe valamilyen módon beleülni... nekem az a bajom h borzasztó türelmetlen vagyok és hamar zárock...
ezért szabadna csak akkor DayTradelni, amikor egyértelmű irány van, mint pl. volt szerdán-csüt... akkor szépen bele lehet ülni a trendbe.... egy hónapban több ilyen nap is van, akár fel akár le... igazából elég lenne csak ezeket kihasználni, a többit felesleges lekereskedni... hiszen sokkal nagyobb a bukás veszélye... így kisebb a stressz és tényleg csak pár nap elég egy hónapban ahhoz h komolyabban keressél...
nem hiszek egyiknek sem, szerencsére már felismertem mikor van gyujtogetés. és mikor van tologatás. Ha nincs kereskedés vagy nagyon alacsony a forgalom akkor egyesével tologatják fel az árakat. Pl Tcom a multhéten. Szépen lehetett látni mikor volt valami ellenállás és hogyan lett belőle támasz 5 perc mulva
kitesz 1000 db os ellenállást nem engedi tovabb az arfolyamot. alatta gyujtoget még 2000 db ot amennyi kell neki és ha megkapta a sok megbizotol akik nem hisznek az emelkedésben a visszatartas miatt akkor visszavesszi az ellenállást és hagyja felfutni az árakat majd kiönti a nyakadba.
és ha tul sok pénz van náluk akkor a grafikon elemző rajzolo programok nem számitanak semmit. Ők azt csinálnak amit akarnak, nem a hírek számítanak hanem az h éppen hogy kelt fel aznap reggel ez kis pénzes csapat
én még azt is el tudom képzelni h jeleznek egymásnak.... ha figyeled a kereskedést, akkor néha érdekes pakkok vannak bent a könyvben: 5555 db, 12222 db, 8888 db, 33333 db...
lehet csak a véletlen műve, de ezek mindig akkor jelennek meg, ha "beáll" a piac.. tehát mondjuk egy 10 Ft-os sávba.... majd figyeld csak meg...
OTP részvényesek ide!