szerintem 1 ev alatt senki nem tud semmit csinalni
egy uj miniszterlenokben nem ez a lenyeg
hanem az hogy jelzes a piacnak
magyaroszag valtani akar... mert rajottunk hogy baj van
gyurcsanynak eddig nem hittek el hogy meg is csinalja amit mond igy nem is tudtuk ezt pozitiv arazasban latni a tozsden
a konstruktiv bizalmatlansagi inditvany egyetlen elonye hogy ezt a bizonytalansagot azonnal kiiktatja kesedelem nelkul! es most ez a fontos a piacnak
azt hogy 1 ev alatt lehet e tenni barmit... :)
tudom nem illik de én 1000 alatti OTP-t várok még az idén , mert ugy van kozmetikázva az ország hogy csak na , ez nem az OTPre értem ugy ámblokk,
az a baj hogy el sem hisszük mekkora nagy a kaki amin ülünk!!!
saját környezetemen és magamon is érzem a lejtmenetet, na azért nem halunk éhen de a felhalmozott tartalékkal nagyon csinyán kell bánni és a nagylábon életet egy darabig elfelejteni SZVSZ,
Lehet, bár szerintem az első 3 inkább taktikai húzás volt
1. Suri: senkivel nem ápol túl jó kapcsolatot, ezért a megválasztása is igen kétséges volt
2. Glatz: már államfőnek sem kellett + semmi köze a gazdaság politikához
3. Vértes: Túlzott Fletó rokonszenv, barátsága miatt nincs sok esélye
Bux közel 4%-os mínuszban, nem hinném, hogy amerika miatt tovább esnénk, inkább előre beestünk, mert ők is mínuszozni fognak. Ha így van , akkor itt van valahol az alja, legalábbis mára...
Köszönöm az egyetértést de nekem már nincs kedvem magyarázkodni senkinek. Akit ennyi időn keresztül tudnak hülyíteni azt én már nem akarom meggyőzni. Azért írtam, hogy inkább ne politizáljunk hanem kereskedjünk.
OTP részvényesek ide!