Valaki lesz miniszterelnök, a kérdés, hogy lesz e mögötte annyi képviselő, hogy a nagyon kellemetlen dolgokat megszavazza vagy folytatódik tovább a maszatolás.
Bokros nem hiteles, csak szűklátókörű közgazdász, aki bármit képes szanáli, ha a hitelező kéri. Orbánozol itt mikor utoljára ő tudott itt kormányozni, pedig elég kemény négy évet húzott le (háború a szomszédban, árvizek). Bokros katasztrófa lenne, ahogy pénzügyminiszternek is az volt.
na én már beshortoltam csak nem elég jó helyen, de sem a magasabban, sem az alacsonyabban vett papirokat nem adom el (ezeket már tényleg 1, 1/2 évre vettem, tőke 1/4-ével, és ha megy le akkor 200 pontonként veszek 1/4 tőkével) még 2500-nél sem biztos hogy eladom, de majd meglátjuk
2010-nel aktivalodik az ajanlatod akonyvbe
es max 2000-ig adod el
ha hirtelen esik tehat amikor 2010-nel aktivalodik es hamarabb 2000 ala megy akkor atugorja a stopot es nem tudod eladni
bar most nincs annyira nagy ontogetos nap tehat jo esellyel 2000 es 2010 kozott teljesul
de ha ma el kell menned akkor en lentebb tennem a stopot sokkal met ezezl nagyon konnyen kidob akkor is ha utana visszafordul
mintha fej vallat epitene 2000-es nyakvonallal tehat 1980-ig is belefer a stopod mert az alatt mar torheti es akor le
vagy ilyesmi mert en nem vagyok hozzaerto
csak most jottem
OTP részvényesek ide!