Ma nem a hangseng fogja irányítani az árfolyamot értsétek már meg! Nem akarom ledumálni, ez egy sorsdöntő nap lehet, irányt vehet fel, figyelni kell. Sokan várják fölfelé és ez lehet a veszte...
Bejött az elképzelésem. Jó eredmény már újra, de mit sem számít "-majd a következő! A mostani nemszámít !"-mondják az elemzők. Miközben a multkor is ezt játszották, és még egy két negyedévig ezt fogják.
Az azért látszik hogy ez egy aranytojást tojó tyúk, és beteg vagy sem de túl fogja élni. Ha nem az már egy középezrópai anarhia.
És mindennemű pénzügyi, gazdasági és hatalmi erő megszünése lenne a párhuzamosan zajló eseményláncolat.
Meg talán kicsit körülnézned az interneten, hogy hogyan is működnek a részvénytársaságok a világnak abban a részében, ahol nem arról szól a hivatásos jövőigérgetők dumája, hogy "e'társak, nehogy megegyétek már az aranytojást tojó tyúkot", meg hogy "a nemzetközi helyzet fokozódik".
a piac mindíg a jövőt árazza, legalábbis tartósan, az osztalék pedig a múltról szóló hír.
bizonytalan sajnos a kormány devizahitelesekre vonatkozó mentőakciója is,
minden banknak forrásbővülésre van szüksége, hogy alaptevékenységében a korábbi nyereségességi mutatókat el tudja érni, ez alól az oti sem kivétel, ő is beszállt a felturbózott lakáshitelversenybe elég rendesen. ( amíg nem áll vissza a fogyasztás a korábbi szintre nagy változások felfele biztos nem várhatók, én inkább várnék a pakettvásárlással)
Szerintem az ínséges időkben ez 1 nagyon szuper eredmény.Nyugaton vannak bankok amik eddig is a csőd szélén táncoltak és még a szart nem terítették ki.Itt eredmények vannak.A keleti valutáknak is lassan erősödni kéne.Ebben az esetben a pallos is eltűnne az OTP feje felül.Szerintem felfelé az irány és lehet,hogy ugrással 2500 fölé.
Itt a Zwack grafikon: link Meghirdettek kb. 1000 forint osztalékot erre kb. 11000-ről felverték az árat 14000-re azután megy vissza oda ahol a helye van... :)
Nyert.3080-on várok már nem is nyereségre,csak nullára.Kevés részvényem van,50-100 forint növekedésért nem érdemes mozgatni.Elviszi az adó mb. díj stb.Brokim nincs,csak saját kútfejem.
Sziasztok, jó reggelt.
Na mégsem megy csődbe az OTP, egyelőre?
Ez a gyj, valljiuk be nem lett olyan rossz, de meglepetést sem nagyon találni benne.
Az Ukrán államcsőd veszély komolyabb probléma, szerintem, de azt nyilatkozták csányiék, ott sincs gong, mint ahogy az anyacégnél sem..........
Hihetünk nekik szerintem.
OTP részvényesek ide!