Köszi, Mike, de a második d-t nem vette be a klav...
nem hiszem, hogy nyelvtanórán ülünk.
a te hsz-ben is volt (és általában lenni is szokott) hiba, nem hiszem, hogy azzal kellene adni a nagymenőt, hogy kijavítgatjuk mások hozzászólásait.
amúgy igazad van, a hadd az két d (DD).
:-)
Na látod, az a művészet: a stoppok helyét ugy kitapintani, hogy csak akkor aktiválódjon, ha tényleg komoly a trend :)) Én jártam úgy - és akkor mázlim volt - hogy a rossz helyre rakott stoppomat az árfolyam átlépte, és a visszakorrekcióra kivettem, de aztán rájöttem, némi agymunkával, hogy 50-nel lejjebb van a támasz-szint. Mer'hogy 6 hét után már illik TA alapon kereskedni :))) Egyébként akárkinek akármi a véleménye a TA-ról - néha még nekem is más, mint annak előtte, és olyankor lesujtó :) - de többször működik. (Kb ugy, hogy "ha holnap átviszi a mozgóátlagot és felette zár, akkor felfelé megyen, ha meg nem, akkor lefelé.". Ebből értékes információkat lehet leszürni utólag :)
Törölt felhasználó2008. 12. 09. 19:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
ok, egyedi eset!
Ettől függetlenül használni kell!
Megtanultam, a saját bőrömön, sajnos!
Tudom és tudom, de annyi példa volt rá mostanában, hogy kiveszik a stoppokat és nélküled megy tovább a buli.... Kicsit árnyaltabban... ha gép előtt vagyok akkor nincs stopp, nehogymár egy processzor kereskedjen. ;)
Nekem akkor volt nyereségem amikor megvettem 1380-on a ricsit és 21000-nél húztam ki a fiókot .... jé ez még itt van ......és egy nagyrészt így van, aki ki be ugrál az brókerének keres és nem élvezi az életet
Sokan vagyunk kezdők, de gyorsan tanulunk! :)) 2% nyerőnél én kiszállok és várom a következő beszállót akár 10 forintal lejjebb. A bukóim mindíg akkor voltak amikor mindenki temette az otit és pánik eladásaim voltak. Ne pánikolj ha zuhan, ne állíts be stoppot és realizáljad a nyerőt. Jelen helyzetben a stop csak a brokit gazdagítja. Nem vagyok cápa, de azért hülye sem... ;)
Az asszonynak meg csak akkor szólj, ha nyersz 4000.- FT-ot, ha félmillió a bukó arról szerintem nem kell dumcsizni. :)))
OTP részvényesek ide!