A még egy gondolat jegyében szólnék hozzá...
Ma 5 Mrd Ft körüli forgalom azért azt sejteti nekem, hogy az utóbbi napokban leginkább magunk közt kereskedtünk. Tegnap talán 6 Mrd volt? Az utolsó nagy forgalmú napon 10 Mrd 2800-on komoly eladók voltak ezt ne felejtsük el mint ellenállást azért. Holnap ugyanez lesz kicsit alacsonyabb záróval. tehát folytatódik a toporgás ami sokkal inkább vetíti előre a lefordulás lehetőségét, mint a 3000 feletti árat.
Mindezzel azt akarom mondani, hogy ha valaki már bukóban üldögél, akkor vegye már észre, hogy ha már akkor nem lépett időben, akkor miért lépne épp most jól??? Aki egyszer jól beült egy bukóba, az egy poziváltással max a rulettasztalon tesz egy új tétet. Vagy azóta baromi okos lett?
Hú, ha ilyen egyszerű lenne.... Össze se tudom számolni, hogy hányszor adtam el bukóban egy tételt, mondván majd lejebb visszaveszem, és addig "játszottam" ezt, amíg elrobogott mellettem a vonat.
Mondjuk aki 8000-en vette és 6800-on nagy bölcsen eladta, az hol szálljon vissza? 4700? 3600? 2900? 2300? 1700? 900? 100? 5?
Törölt felhasználó2008. 11. 27. 17:55
Sziasztok!
A shortolással kapcsolatban valaki tudna nekem segíteni?
Sose sajnáld eladni a beragadt papírod, de csak akkor, ha alatta visszaveszed!
Én nem ülnék 6-8ezres papírokban most!
Miért nem? Mert ha eladod 2800on akkor már tudod forgatni a zsetont! Úgy is addig kell várnod amíg el nem éri a 6-8ezres szintet, akkor miért nem adod el most és veszed vissza lejebb. Itt jön a ha! ha lesz lejebb. Többek szerint lesz. Szerintem is.
2300-2400 nem hiszem, hogy nagyon távoli cél lenne. Pár napja annyi volt. Máris keres az ember 4-500Ft-ot papíronként, ha ide visszajön a papír. Márpedig elméleted szerint vissza kell jönnie, mert még 6-8000ig is kell mennie.
OTP részvényesek ide!