ebbe a topikba csak annyit írjatok, hogy melyik pártra (pártokra) fogtok szavazni és pár mondtaban indokolhatjátok, ha akarjátok.
Mindenki véleményét köszönöm!
A topik mottója: a politikusok a hatalomért küzdenek, nem a Ti érdekeiteket nézik (tsztelet a kisszámú kivételnek) - fanatizáltan egymásnak esni miattuk őrültség! Csak nyugodtan, békésen...
végül is Klárinak igaza van, mi is a lányokat szeretjük, nemde? :))
Törölt felhasználó2006. 04. 07. 13:44
Mszp
Törölt felhasználó2006. 04. 07. 13:44
Anarch!
ne legyél saját magad és a pénzed ellensége,amit leírtunk azok a puszta tények.Nem biztos ,hogy megint így lesz,ha netán győz OVi...
Részletek a könyvből:
"A választások második fordulója után / 1998/ hevesebb öntés következett ,mint két héttel korábban,a jelenséget a nyertes párt nevéből származtatva a piac fibesszként hagyta meg a történetírás számára.
A piac megnyugodott,elfogadta lassan a választási eredményt,megpróbált talpra állni,de már nem sikerült. Ezután jött az orosz válság..."Nem azt írtam,hogy 4 évig zuhant minden a fidesz miatt,de ő indította el a kormányváltással,a külföldi alapok menekültek...
Reméljük hétfőn nem ez vár ránk....
Ha most jönne egy recessziós időszak és a tőzsde visszazuhanna 8000 pontra, akkor is azt írnád, hogy összességében "trendjében" jellemzően stagnált 98-tól 2006-ig?
Azt gondolod, hogyha nem hasonlítod össze a meghatározó tőzsdkkel a BUX grafikonját, akkor jobb lesz a kép a kormányról és a gazdaság teljesítményéről, mint valójában?
Miért félsz összevetni a tendenciákat, trendeket?
Vagy lehet, hogy te is azt gondolod, hogy a BUX irányítja az amerikai piacot is?
Werkaz
De király szavazógép!
100% MSZP győzelmet jelez bárki bárhogyan is szavaz!
Ez igennn!
Törölt felhasználó2006. 04. 07. 12:59
Kedves BROKERBOYY és szabtom!
Kösz az egyetértést. A "tőzsde hibernálta magát 98-tól 2002-ig" sommás kifejezés volt. Az orosz válság nyilván meglengette. Ettől eltekintve a BUX "trendjében" jellemzően stagnált 98-tól 2002-ig.
Speki kiugrások, zuhanások voltak. Az elmúlt 4 év tartós emelkedést hozott. Ez tény.
Kispártokat is a parlamentbe!
Ezért (is) szavazok SzDSz-re.
A Kunczét hallottam már felháborodni (joggal), de nem hallottam még "fröcsögni", és van humora. Mindkettő fontos.
Jó ha a Viktor is bent van a parlamentbe! Főleg ha ott is van! Tényleg tehetséges politikus. (Szerintem) Nagyon jól indult 88-ban,és azóta többször vert helyzetből is felállt. De felesleges ez az ajnározó imádat ami körülveszi, és nagy kár hogy ezt elfogadja! ! ! ! !
Torzítja a tisztánlátás(á)t. Nehéz lehet vele és mellette dolgozni.
Pl.: A Kunczének és az SzDSznek miért nincs erre szüksége?
Imádni, ajnározni nem a politikában, nem az ország- és a gazdaságirányításban kell.
Nincs mit Bp, sőt én köszi:)
Miért is vok elefánt a porcelánboltban?
Szeretem eccerűvé tenni a dolgokat, talán ez a legeccerűbb.
A regisztrácio meg pont 3 percet vesz igénybe, feltéve ha egyből tucc nevet emilcimet, meg jelszót írni:)
Na akkor Bp hajráf!!
Gondoltam rá, de mondom má 3napért minek... De ne én legyek aki utját álja a szavazási kényszereknek.... :) Szal akkor a tőszdecápákon uj szavazás indult 3nappal a választások előtt kire szavazol a LISTÁN cimmel!!! link
CSAK REGISZTRÁLTAK SZAVAZHATNAK ÉS CSAK AZOK TEKINTHETIK MEG AZ EREDMÉNYT AKIK SZAVAZTAK!
ne ijedezzetek ! , mi a társadalmunk nagyon kis és nem reprezentatív szeletét képviseljük, nyilván nem képezzük le az ország, vagy például a Nyírség választópolgárainak véleményét !
VÁLASZTÁS 2006 - Te kire szavazol?
Mindenki véleményét köszönöm!
A topik mottója: a politikusok a hatalomért küzdenek, nem a Ti érdekeiteket nézik (tsztelet a kisszámú kivételnek) - fanatizáltan egymásnak esni miattuk őrültség! Csak nyugodtan, békésen...