A Budapesti Értéktőzsde Vezérigazgatója a Phylaxia Pharma Rt. által alaptőke-emelés keretében kibocsátott 1,427,432 darab, egyenként 100 forint névértékű névre szóló törzsrészvények tőzsdei bevezetése tárgyában folyó bevezetési eljárást megszünteti.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=64815
penznyelo! mi az h kicsi benne a potenciál? a humetben talán nagyobb volt? van kockázat benne az tény, de még mindig nagyobb az esélye annak h nerj mint veszíts. én 10% veszteséget bevállalok a +30% szemben.
Nekem így jó és kész!Már kicsit elkanyarodsz a kérdéstől kedves pénznyelő.A tőzsde 1 játék.Ha csak meggazdagodni akarsz,lehet infarktusod is.Főleg,ha (ahogy beírásodból vélhető) kis papírba feccölöd 1X-re a tőkéd nagyobb részét.Az ilyen kamikáze-speki lehet jól jár 1-2X, de lehet nagy bukta is, aztán gyűjthet újabb tőkét, ha még van kedve.De félre ne érts, nem lebeszéllek szokásaidról, hiszen ettől mozog a piac, mert nem 1formán gondolkodunk.
Phyl 120 'azéris' 1 hét v. 1 éven belül.(nekem8):-))
Zsosz. Én se vagyok türelmetlen, lásd Flax, egy évig volt. A Phyllel az a bajom, hogy ha nyer, akkor se ér szinte semmit, kicsi benne a potenciál, azért meg ülök bele. (csak zárójelben kérdezek, ha a portfóliódnak csak a 8%-a Phyl, akkor mire is mész vele? - tegyük fel, hogy minden überfaszafrankó és valami csoda folytán +50%-ot meg, akkor te kerestél 4%-ot, 4%-ért érdemes izgulni, foglalkozni vele, trédelni, ülni benne, stb?)
Törölt felhasználó2006. 03. 02. 13:29
Azok mind stoppok.Csak azt nem tudják akik berakták hogyha nagyot esik akkor semmit nem ér a stop, ugyanis átugorja azokat.
figyelj lehet hogy már véget ért mert a ceva jogi képviselője benyjtott vmit amivel nyújtja, de mire a bíro elmond mindent az is negyed óra meg perirat.
szval bármilyen hosszú lehet
szerintem az lenne jó, ha nem érne véget a kereskedés alatt, akkor ugyanis alkudoznak, meg bírói szünet, meg taktikai megbeszélés, stb
nagy a nyüzsi a folyosón és a terem előtt.
a tiszta napos időben mind a két fél jogi képviselője kerüli a másik tekintetét. a messzi távolba meredő tekintetek arról árulkodnak, hogy mélyen elkeseredettek, hiszen mind a ketten a megegyezésre törekedtek.
Ám ekkor megjelenik a folyosó egy sötétebb lépcsőfordulójánál és határozott léptekkel megindul a tárgyalóterem felé... igen ez Ő
a nagy leleplező a titkos kamra feltárója. ........
most nemérek rá folytatni!
Phylaxia: lesz-e tőzsdei bevezetés?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=64815