A Budapesti Értéktőzsde Vezérigazgatója a Phylaxia Pharma Rt. által alaptőke-emelés keretében kibocsátott 1,427,432 darab, egyenként 100 forint névértékű névre szóló törzsrészvények tőzsdei bevezetése tárgyában folyó bevezetési eljárást megszünteti.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=64815
Na mármost azt viszont senki sem mondta, hogy holnap döntés is lesz! Igazad van bogar101a
Úgyhogy nem engedik fel, még nem biztos, az viszont biztos, hogyha nem lesz döntés holnap akkor úgy visszaküldik 65-re, hogy csak puffan. Bármennyire is fogtok rám haragudni, de szerintem ez utóbbi lesz...
Az összegszerűségben kezd tizstulni a kép, de még van még mit számolgatni...
Egy ceva altali felvasarlas tok logikus lenne, de ez mar reg megfogalmazodott bennem. Pl. tavaj ev elejen is voltak hatalmas vasarlasok, a kozkez sokszorosa megfordult akkor is. Aztan jott egy 5% uj tulaj a noveco, az ar meg szepen lassan vissza. Nemreg meg ez a tokeemeles- talan ezek meg a jelenlegi managementet erositik. Szoval gyanus.
Hasonló gondolatot már Phylax is felvetett: link
Nekem fogalmam sincs, sajnos egyik Phylaxiában sem vagyok bennfentes :)
Törölt felhasználó2006. 03. 01. 16:32
Egyébként az sem lehetetlen, hogy a CEVA vásárolgatta mostanság és most vesznek még ill. összeadogatják a tételeket több kézbôl egybe. Errôl mi a véleményetek?
Balta! Névértéken számították be. Ebben nem lenne buli, hiszen ha kell, akkor eljárást indítanak a cég ellen, hogy fizessen. Valahogy kiszedik belôle úgyis. Ennél többet kellett TP-nek ígérnie! És ígért is. :)
A tokeemeles 100 Ft-on volt, de mit akarsz ezzel mondani? Azt, hogy tudtak hogy 107 varhato es ennyin belementek? Ebbe nincs poen. Ha gondoltak 200 varhato es igy mentek bele az mar erthetobb, nem?
Valaki korábban írta, hogy a tavaly nyári tőkeemeléskor részvényenként 107,50 HUF-fal számoltak a volt hitelezők, ma már tulajdonostársak. Ha a néhány hozzászólással korábban említett átlagos 60 Ft-os tőzsdei árfolyamhoz hozzáadjuk a szakértői becslés elfogadása eseténi részvényenkénti kb. 48 Ft-ot, egész szépen megközelítjük a tőkeemeléskor elfogadtatott árat.
Phylaxia: lesz-e tőzsdei bevezetés?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=64815