"Az elemzés szerint a befektetési alapok jelenleg nagyon kicsi kitettséggel rendelkeznek a régió és főleg Magyarország felé, ezért amint elkezdenek érkezni a jobbnál jobb makroadatok, illetve megtörténik az ERM II belépés, hirtelen nagyon sok tőke szabadulhat ránk, ami a részvényárakban nagyon komoly felértékelődést hozhat. " link
Szerintem meg az is lehet a mobil freki után ezzel kárpótolták az ECO-ot.Mehetnek panaszra bárhova az amcsik,ezt már nem változtatja meg senki.Januárra a ötőképes programot kell összeállatíni és utánna jön a bevétel.Aki elpártolt majd visszajön.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
Hátha bejön, hogyha sokan akarjuk hamar lesz hír és jó hír, ami elég jó egy jó nagy emelkedéshez.
Hátha...
Rémálmom, hogy pénteken piaczárás után jelentik be. Grrr
Már a múlthétre igérték, hogy eldöntik mi lesz velük. Nem tudom meddig csigázzák az ember idegeit. Biztos vagyok benne, hogy akkor lesz bejelentés amikor nem durran nagyot, mert a befektetői hangulat nem lesz jó. Már unom ezt a várakozást. Mindennap öregebb leszek és még élvezni akarom a nyereséget, mert remélem az lesz és nem járokeretre akarom költeni:))
Törölt felhasználó2009. 12. 06. 12:07
Kéne valami hír! a további emelkedésre főleg ha a közeljövőben a külföld esni kezd!Jól megtartotta magát az árfolyam (nem véletlenül) de elértünk egy pontig ahonnan a további emelkedéshez hír szükséges!
Azért én kíváncsi vagyok hogy kik szerezhettek nagyobb mennyiségű részvényt.És arra is kíváncsi vagyok hogy mikor jelentik be.Biztos nem akarják még mivel most még olcsón kapható.(az otp tulajdonlását is láthatjuk mikor jelentették be :)De gondoljunk bele 7 évre fektetett be aki most vett részvényt. Ez azért elgondolkodtató. Szerintem vannak akik nagyobb %-ot vettek.
Az én legfőbb aggájom is az ,hogy ez a kavarógép Majtényi a legfőbb ügyészhez fordult ,akinek sajna erős az USA kötődése.
Miattuk adtam el,hogy rohadnának meg!
De Bajnait is kioktathatták a nagy testvérek odakint!
Az InfoRádió úgy tudja, nem egyeztetett a japán külügyminisztériummal az ázsiai ország budapesti nagykövete, amikor november közepén nyolc nagykövettársával együtt aláírta azt a közös nyilatkozatot, amelyben a diplomaták arra hívták fel a figyelmet, hogy a Magyarországra irányuló külföldi közvetlen befektetések túlnyomó része az általuk képviselt országokból származik. Ehhez azt is hozzátették, hogy befektetőik aggodalmát különösen a közszolgáltatások, a műsorszolgáltatás és az országos közlekedési infrastruktúra egyes területein megmutatkozó "nem transzparens", nem átlátható "megnyilvánulások" váltották ki. A Kiotóban tartózkodó köztársasági elnök az InfoRádiónak adott exkluzív interjújában azt mondta: azt el kell ismerni, hogy korrupció tekintetében romlik a helyzet Magyarországon, de a probléma ilyen módon való közzététele sértő Magyarország számára.
én emlékszem rosszul, vagy egy hete még a másik oldalt támogatta a Sólyom? Ezt a kis hírecskét hétfőn még megszínezik, bejelentik a bb páros érkezését (remélem), elvetik a parlamentben a vizsgálóbizottság felállítását...adott a további emelkedés:)
Ha áviszi a 128-at, akkor van elrugaszkodás. A pénteki nap folyamán "csupán" annyi történt, hogy a hosszútávú trendcsatorna aljáról (120) felment a tetejére (128). De még mindig a csatornán belül mozog. Jövő hét vége felé kitörés várható, ha nem előbb. Remélem felfele...kellene már egy jó indikátor hozzá...
Econet topik