Topiknyitó: Lou70 2026. 09. 13. 10:48

OTP moderált  

Hátha tudnánk itt közösen egy személyeskedés, floodolás mentes topicot csinálni.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
error csütörtök, 13:02
Előzmény: #2299  Treborn
Igen, de a TL108-at a fórumtársak biztonságosnak tartják még most, ebben a helyzetben is.
Valamint "új" pénzt nem tettem bele, a pár hete még a kiütéstől rettegő MOL TS47-ből adtam el, az kezd nyerőbe fordulni.
Annak örömére, hogy nem ütötték ki, átraktam OTP-be...
Köszi a jó tanácsokat, ismét :)
Treborn
Treborn csütörtök, 12:54
Előzmény: #2295  error
Amig nem rendeződnek a dolgok és ilyen viharosak a körülmények addig kezdőként én nem tartom jó ötletek a vásárlást/ kereskedést lesz még idő és lehetőség is bőven lassan járj tovább élsz :)
Macus
Macus csütörtök, 12:51
Előzmény: #2295  error
jól tetted.... nekem van elég na meg még fosok, de ha neked nem volt akkor jó lehet. Az olajár 5% zöld..... szóval jó lenne hamarosan valami bejelentés ami leviszi
gyula1971
gyula1971 csütörtök, 12:48
-Pillanatkép (bankok, OTP)-2026. október 8.   12:17
Nincs megállás, tovább ütik a bankszektort. Az OTP esetében ugyan az orosz kivonulás híre volt a trigger, de azóta már többről van szó. Ezt mutatja a mintegy 20 százalékos esés is, amelyben már az európai bankszektor esése is komoly szerepet játszik. Utóbbi a hozamemelkedéseknek (elsősorban a francia) köszönhetően mintegy 10 százalékot esett az elmúlt másfél hét során.Szóval úgy tűnik, hogy ezt a nagy mértékű esést már inkább a profitrealizálás hajtja lefelé, s akár a fenti grafikonon levő, „rés” formájában létező támasz is megfoghatja.
- A nagyobb szint viszont 35.000 forint környékén van, ezt a legutóbbi nagyobb korrekcióban nem sikerült áttörnie lefelé, amiben a sajátrészvény-vásárlások is szerepet játszottak.A kérdés, hogy az OTP miért nem vásáról saját részvényt? Erre szerintünk a válasz nemes egyszerűséggel az, hogy egyelőre nem rendelkezik MNB engedéllyel, ugyanis az előző 60 milliárd forintos MNB jóváhagyást már felhasználta. 
Pillanatkép (bankok, OTP) – Erste Market Elemzés
error csütörtök, 12:44
Előzmény: #2289  Lou70
Remélem is, ma is vettem a TL108-at, talán az alján...
error csütörtök, 12:43
Vessetek a mókusok elé, de én ma is csipegettem a TL108-at...
Macus
Macus csütörtök, 12:38
Előzmény: #2292  Macus
olaj majd 5% pluszban van.... és azt nézitek az otp chart milyen szerkezetben esik? szóval kérdés a szerkezet miatt esik, vagy ahogy a tl ko ra mondani szokás útba esik ? 
Peterbond csütörtök, 12:32
Előzmény: #2283  Lou70
Nem azért mert annyira oda lennék a kis Csányiért de szerintem eldugni nem lehetet az orosz kitetséget. annál semmibb nyilatkozatot adni meg nem igen lehetet amit mondott. A piac nem hülye és látja hogy oroszok épp "államosítják" a Metrot meg Auchant és persze hogy rákérdeznek az OTP orosz kitettségére. És ilyenkor amikor megy a tőkekivonás ezek a félelmek talán túlságosan is felerősödnek. Ezen szerintem a bank vezetésének nyilatkozatai nem tudnának segíteni bármi lenne is az. Mármint persze ilyen Trump féle totál piacbefolyásoló kamukkal rövid időre talán de utána még rosszabb lenne a bizalomvesztés.
Macus
Macus csütörtök, 12:04
Előzmény: #2290  Troublemaker
én máshogy látom. Most extrém nyomás alatt vagyunk a rossz környezetbe kispapi beletromfolt egy izmosat..... ha a környezet javul és remélem nem húzódik sokáig már a háború megyünk fel.... ha meg tényleg bejelentik az orosz eladást.... akkor meg már nem lesz hatása szóval be lett árazva.... a rossz környezet oka a háború, ha sikerülne tényleg akár egy tűzszünetet kötni javulnánk... most azért emelkedik olaj és bond mert trump belengette a bombázást..... ha nem bombáz akkor megy le, ha bombáz nem esünk annyit és lehet hamarabb vége lesz ennek a szarnak
Kepi csütörtök, 11:59
Szinte kereskedhetetlen volt. Long certi elfogyott , short max. rövid próbálkozásra.
Troublemaker
Troublemaker csütörtök, 11:55
Előzmény: #2288  Macus
tökre igazad van, egy normál békepiaci környezetre a 9-es p/e nem magas
viszont ami most van (vagy lesz?), az messze van egyelőre ettől, tehát ennél alacsonyabb értékelési szintek is jöhetnek simán
Lou70
Lou70 csütörtök, 11:55
Hát meglett a nagy reccs, amit reggel mondtam, hogyha elengedik a támaszt. Remélem most már tényleg láttuk az alját. 
Macus
Macus csütörtök, 11:49
csak szólok 9es p/en vagyunk most kb..... a regionális bankok leköröznek minket.... szóval ha rendeződne az iráni dolog akkor lenne hova visszazárkózni
Jack csütörtök, 11:47
Előzmény: #2272  error
Nem gondolnám, nem olyan nagy dolog az a pár kiutasítás. Én eddig azt láttam a tőzsdén, hogy mindent nagyon túlreagál. Amikor a reális esés lenne 5% akkor a tőzsde esik 10%-ot vagy még többet és a negatív hírekkel amikkel eddig nem tőrődött az hírtelen fontos lesz. Itt most az a baj, hogy minden nagyon összejött. Ha megnézed az elmúlt 1 éves chartot akkor  36-nál oldalazott sokat aztán 40-nél. A kettő közt nem volt érdemi kereskedés, ott nincs valódi támasz. Mondjuk te is "jókor" kezdtél el certizni, rendesen belenyúltál. Nem gondolom, hogy kütik a TL108 certidet és ez csak megtanít arra, hogy mindig óvatosnak kell lenni.  R:38650
Firekiller
Firekiller csütörtök, 11:44
Előzmény: #2283  Lou70
azért nem szóltak mert édekük leverni és olcsón mégtöbbet venni 
Toten
Toten csütörtök, 11:42
Mára egy -1,0% esetleg 0-ás záróval maximálisan kiegyeznék
Tancsapda65 csütörtök, 11:35
Előzmény: #2281  gyula1971
és most akkor hogyan tovább. lesz még hinta-palinta?
Lou70
Lou70 csütörtök, 11:34
Előzmény: #2282  Peterbond
Az elején segíthetett volna egy jó nyilatkozat. Nem mindegy, hogy a rossz környezeti hatásokat tompítja, vagy erősíti a menedzsment viselkedése. 
Peterbond csütörtök, 11:24
Előzmény: #2279  severian
Azert mert lassan visszaarazta reszben a 3 ev alatt. Az eses mar viszont joval tobb ez teny de lathatoan az amcsi kotvenykamatok emelkedesevel a toket vonjak ki a regiobol es a bankszektorbol foleg. Ezen nem hiszem barmit segitene Csanyi barmi bemondasa mostmar. 
gyula1971
gyula1971 csütörtök, 11:24
Előzmény: #2280  error
Zárják a nap eleji shortokat,ami 37760 forintig vitte le.

Topik gazda

Lou70
Lou70
2 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek