Sziasztok! Jelenleg közel 40%-os mínuszban ülök, tl108 certivel (sajnos beragadt egy nyári pozim). Jelenleg azt gondolom kiülném, de nyilván nyomja a lelket rendesen. Érdemes lehet szerintetek veszteséget realizálni? Azon is gondolkoztam, hogy nyitok új long pozit is.
Kérdés, hogy ez megint csak egy kis korrekció a további esés előtt, vagy tényleg megnyugvás jele lehet. Tegnapelőtt is ez, majd 1000 mínusz, tegnap is kis fel, aztán 2000 mínusz. Ma akkor innen le 3000? Nem kéne ötleteket adnom, mi?
ja és ezt nem én mondtam hanem a kispapi..... "a jövőbeli akvizíciók érdekében MÉRLEGELIK a kivonulást" "illetve csak méltányos áron" .... amit nem kapnak szóval 90% hogy maradnak, de a baltiakat meg kell nyugtatni hogy az orosz bank nem kulcskérdés számunkra
Akkor milyen PE-vel kellene számolni? Még kisebbel? 4000 Ft/rv volt eddig a nyereség papíron. Ebből lejön az orosz 20%. A luminor egy kis vacak bank, 65 mrd-ot tud évente, de az orosz 200 mrd-ot termel. Tehát a luminor nem fogja fedezni az orosz bukást.
Tökéletesen igazad van! Hosszú és széles sávozás után lefelé tört ki, ráadásul keményen. Ez felkavarta az állóvizet. Tehát aki nem akar nagyot kockáztatni, az most jobb, ha ül a pénzén! Most csak szépek lehetünk, de okosak nem.
Én is azon agyalok, hogy kéne - e shortot nyitni, hátha megy 35ig... de tuti akkor indulna meg fölfelé. Nyithatnál helyettünk, aztán hátha megindítja :D Brutális speki van sztem már, megrekedt az árfolyam felfelé, gyűlt a feszültség lefelé, erre jött a hír és bumm. Nade erre ki számított ilyen szinten, még egy felpattanás sincsen. Amikor jött a világvége is belevettek egy érezhető felhúzás erejéig, most meg mintha csőd szélén állna a cég. Azért ez gáz, ennyire talán nem ég a ház. Kell, hogy legyen alja egyszer, bár mondogattam az elmúlt napokban ezt már ezerszer.
Most mintha kezdenem magához térni ekkora forgalomnál nem is volt nagy az esés a mai napon eddig.10mrd a mai napi forgalom remélem most már elindul felfelé vagy legalább átmegy stagnálásba már az is biztató lehet a tegnapi esés után és végre valakinek ki kellene állni az otp-től hogy mi a fene történik
a pánik okát nem ártana tudni pontosan, mivel az alapján lehetne látni kell fedező short, vagy fordulunk stb..... én olaj + bond kombinációra tippelek na meg sajnos az orosz hírnek is van hatása......
Szerintem felesleges most bármilyen mutatót nézni. Pánikeladás van napok ota, ráadásul péntek is. Délután nyit usa, lehet olyan zuhanás lesz mint tegnap volt.
OTP moderált