Ezt mondták azok is, akik anno 19000-ről tartották, és egyszer csak 10000-8000-nél találták magukat. A 2024 ezen pozik kirázásáról szólt, a félelemről. Inkább kiszálltak 18000-19000 körül, mintsem újra rájuk égjen a 19k, amint ők elfogytak, csak utána tudtak érdemben rallyzni, elfogytak az eladók. Én ezt látom bele a hosszadalmas, 2024-es giga oldalazásba.
Ti írtátok anno: Emelkedésben tartani, esésben adni. Ez is szürreális, hogy egyesek aggódnak, hogy mikor fordul már. Ég a talaj a talpatok alatt, vagy mi van? Nem adni kellene ha esik? és venni,ha emelkedik? Ti írtátok, nem én. Közben én tettem fel egy korábbi, még augusztusi képet a másik topicba, csak bemásolom ide: ez augusztus 6: https://postimg.cc/YjzBm0LM ez meg szeptember 22: https://ibb.co/yFfV43xg egyelőre a 44-47 között emelkedő aljak-tetők módon sávozik felfele, amíg lefele nem sérül, addig nincs miért aggódni, de ha sérül, TL123 azonnal elköszön. Én a nagytőke helyében "lenéznék oda", nini, ki van ott?! 2 GAP is van 44k alatt, simán bezabálhatnák azokat, 1 beszakadással. USA 10Y tegnap 22:00-kor elérte az 5,2%-ot, anno 4,7%-nál már pánik volt, most meg így +2*25 bp-nél öröm és bódottá. Én NQ shortolok, de minek? cumizok. Ez van.
Szvsz a közép-kelet európai régióból megy el a pénz. pl tőlünk. Ütik a Forintot. Magyarország a tőzsdén szinte = OTP. Ráadásul a költségvetés állapota miatt minket jobban bántanak. Az igazi megugrás, amikor már eredményeket is fel kell tudni mutatni az szerintem 2027. Q3 vége. a 2027 év utolsó OTP gyorsjelentése... addigra már eredményt kell felmutatni, az EU-s pénzeket jól felhasználni, milyen eredményt mutat Varga úr az euro felé tartó irányból, költségvetési hiánya, GDP, extra adók, stb, OTP szinten is teljesíteni kell... kifektetések növekedése, stb... Addig (2027. okt) nézve szvsz sávos, hullámzás lesz, jó OTP külföldi eredmények esetén +8-16% a tippem. MAJD, reményeim szerint dübörögni fog az OTP 2028. nov-2030. feb : +25-40% OTP. (Akár 70K felé is) De szép is lenne... és lehet is!
OTP moderált