Szerintem Amerikai a következő 2 hétben megtámadja Iránt, és emiatt történelmi új csúcsra ugrik az Olaj ára!
Vásároltam ConocoPhillipset 100,1 Dolláron 2 hete, illetve euróért OMV papírokat.
Magyarországon nem lesz választás, mert kiprovokálnak egy eszkalációt az Ukránokkal, és majd Viktor, Szijjártó bejelenti hogy nem választunk majd később, mert most meg kell védeni az országot.
Az elmaradó választások miatt, az EUR/Huf árfolyam megérinti a történelmi csúcsát, és át is lépi a pánikban!
A Benzin 800ft fölé emelkedik nagyon gyorsan.
A Nasday pedig összeszakad amikor megindul a háború Irán ellen.
Izrael majd besegít nagy mellénnyel.
Az Arany új csúcsra megy, és az ezüst is folytatja a rallit.
A Shell, és a CON, Chevron, pláne érdekelt lesz abban hogy minél gyorsabban kitermeljék a Venezuelai történetet.
A Holland Tőzsdén a Gáz ára újra elszabadul majd.
Jól csinálod! Maradj benne, mert lesz még több is! . A tervek szerint az USA hamarosan meg fogja romahozni Irán egyik átfejtőállomását - Kharg - , ami egy szigeten van és át fogja venni felette az irányítást, ezzel az iráni olaj és LNG export 90%-át blokkolja majd (ha már a kínai tankereket nem meri) és Kínával is kikukoricázik, úgy, hogy közben nem kell szétlőnie az olajinfrát (tehát még mindig a petrodollárt akarja viszaállítani hosszútávon) , kérdés, hogy meg fogja-e tudni tartani a szigetet, mert elég közel van Iránhoz, de nyilván az irániak sem akarják drónnal szétlőni az értékes infrát. . Közben meg lett választava az új ajatollah, aki az előző fia, így béke biztosan nem lesz ez is 100%, tehát a szoros zárva fog maradni és folyamatos lesz a fenyegetés. Továbbá Kínából útnak indítottak egy rakétaüzemanyag előállításához szükséges szállítmányt Irán felé, így elhúzódó harcok várhatók. . Az aranyra még várni kell, de hamarosan az is megindul, amit Korea, India és Japán elkezd inogni az olaj és LNG hiány miatti infláció és egyéb problémák hatására és rájönnek az emberek, hogy Trump nem tudja megoldani a krízist.
Kár, hogy csak most vettem észre a jóslat topicodat :/ Nekem is ezek voltak a megérzéseim, csak sajnos - megint - nem hallgattam rájuk. (Az viszont nem lepett meg, hogy a térképes miket írogatott rá össze-vissza.)
Én most azt jósolom a 2 menő erőltetett rv 4ig és raba nem fog mostanság 4K lenni Opus App sem se 600 se 800 Választás ha lesz és Fidesz nyer amit nem szeretnek ( nem feledem ottone ) akkor lesz ej feljebb Tisza jobb lenne a bet nek is ugrana OTP Richter mtcom 10-20 % fel
Rosszul írtad!Az első kommentet olvasd vissza újra.. - - Vásároltam ConocoPhillipset 100,1 Dolláron 2 hete, illetve euróért OMV papírokat. - - Ezt írtam pontossan.
Letelt a két hét, nézzük a jóslatok hogyan állnak eddig: - Amerika megtámadja Iránt Izraellel: bejött, háború van - történelmi csúcsra ugrik az olaj ára: nem jött be, 42%-kal van a történelmi csúcs alatt - ConocoPhilips: bejött, 112-ről 118-ra emelkedett - OMV: bejött, 54.9-ről 55.6-ra emelkedett - Nasdaq összeszakad: nem jött be, 0.7%-ot esett - Arany új csúcsra megy: nem jött be, 4%-ot emelkedett, a januári csúcsot 3%-ra megközelítette - Ezüst folytatja a rallit: bejött, a jóslat óta 11%-ot emelkedett (ugyanakkor a háború óta csökken) - Holland tőzsdén gáz ár elszabadul: bejött, emelkedett 50%-ot (határeset, elfogadom: csak 10%-kal van az éves csúcs fölött, de azt ki lehet mondani hogy erősen reagált)
Április 13-án találkozunk a következő jóslatok eredményével: - Ukrán eszkaláció miatt elmaradtak a választások - EURHUF új történelmi csúcsot állít be - Benzinár 800 forint felett
Orbán az Irán elleni támadásról: Szombaton összeül a Védelmi Tanács, felmérjük a veszély mértékét https://telex.hu/belfold/2026/02/28/orban-viktor-egyesult-allamok-izreal-tamadas-iran-reakcio ________ kormányfő ________ Nem akarsz miniszterelnök lenni? Tíz nappal okosabb vagy nála. Mármint Irán megtámadása kérdésében. Szerintem lesz választás áprilisban, különben többen leszünk az utcán, mint ahányan a Pride-on voltak.
Szerintem Amerikai a következő 2 hétben megtámadja Iránt, és emiatt történelmi új csúcsra ugrik az Olaj ára! Vásároltam ConocoPhillipset 100,1 Dolláron 2 hete, illetve euróért OMV papírokat. Magyarországon nem lesz választás, mert kiprovokálnak egy eszkalációt az Ukránokkal, és majd Viktor, Szijjártó bejelenti hogy nem választunk majd később, mert most meg kell védeni az országot. Az elmaradó választások miatt, az EUR/Huf árfolyam megérinti a történelmi csúcsát, és át is lépi a pánikban! A Benzin 800ft fölé emelkedik nagyon gyorsan. A Nasday pedig összeszakad amikor megindul a háború Irán ellen. Izrael majd besegít nagy mellénnyel. Az Arany új csúcsra megy, és az ezüst is folytatja a rallit. A Shell, és a CON, Chevron, pláne érdekelt lesz abban hogy minél gyorsabban kitermeljék a Venezuelai történetet. A Holland Tőzsdén a Gáz ára újra elszabadul majd.
-JÓSLATOM
Vásároltam ConocoPhillipset 100,1 Dolláron 2 hete, illetve euróért OMV papírokat.
Magyarországon nem lesz választás, mert kiprovokálnak egy eszkalációt az Ukránokkal, és majd Viktor, Szijjártó bejelenti hogy nem választunk majd később, mert most meg kell védeni az országot.
Az elmaradó választások miatt, az EUR/Huf árfolyam megérinti a történelmi csúcsát, és át is lépi a pánikban!
A Benzin 800ft fölé emelkedik nagyon gyorsan.
A Nasday pedig összeszakad amikor megindul a háború Irán ellen.
Izrael majd besegít nagy mellénnyel.
Az Arany új csúcsra megy, és az ezüst is folytatja a rallit.
A Shell, és a CON, Chevron, pláne érdekelt lesz abban hogy minél gyorsabban kitermeljék a Venezuelai történetet.
A Holland Tőzsdén a Gáz ára újra elszabadul majd.