Pont ez beszél... Leszopatott mindenkit az 5000es jegyzéssel, aztán 1000 alatt visszavette a cégét amit eladott Tiborcznak 2000 ft körül. :) Tipikus ner ügyeskedő, mint a főnöke
Totális Tisza bukás lesz holnap. Ennyi van benne, s tegnapi tömeg 90%a budapesti, a fele még nem szavazó képes , a másik felének harmada meg külföldi, szintén nem szavazó maki volt.
„Az én kormányom készen áll arra, hogy az Egyesült Államok teljes
gazdasági erejét felhasználja Magyarország gazdaságának megerősítésére,
ahogyan ezt a múltban is megtettük nagyszerű szövetségeseink érdekében,
ha Orbán Viktor miniszterelnöknek és a magyar népnek valaha szüksége
lenne rá" - írta Donald Trump amerikai elnök a Truth Social platformján.
ellenzék -kormány ugyanolyan szarul kezelte és ha ellenzék van még nagyobb szopás.és mi hazánk az kezelte volna jobban-ha a mostanit nézzük-bár ha kormányon van lehet mégroszabb.amugyis bevezettek egy laborban elkészűlt-virust utána meg bevezettek egy ismeretlen oltásokat-amik most sok halált és mégtöbb betegséget hordoznak és amugy senki sem tudta mik voltak benne-mátyás országát eddig is mérgezték most is és fogják is,.plusz megtévesztés -átverés -hazugság és propaganda ezt kapjuk.csöbörből vödörbe tisztelt magyarok
Az a baj, hogy az ellenzék nem az ország érdekét akarja, hanem a hatalomra kerülni. Fontos különbség, hogy hatalmat akarok, vagy szakmai elllensúly lenni, de akkora, hogyha hibázik a kormány, akkor engem válasszanak az emberek. Nem nem, hanem szétb**ni mindent, hogy hatalomba kerüljenek.
A művészet nagyon sokoldalú, bár én az efajtának nem vagyok fogyasztója.Látom sikerült felvenni a propaganda narratíváját.De itt nem ez a lényeg.Az előadó elérte célját, hisz ahogy látom Ön is átélte a katarzist.Nálunk a túrostésztát én szalonnával eszem, a nejem anélkül.
Ennyit tud az ellenzék sajnos, buta felsorolásokat tenni. Nem loptak el mindent. Könnyű a pandémiát utólag kritizálni, még jó hogy nem az ellenzék kezelte a helyzetet. Gondolom, mindeki kirakta volna a nyeles aszpirint kezelésnek.
Herét mutatott valaki a színpadon!?!? Ezzel a jelképpel utalt a NER lovagokra, ennyit érnek! .. De ez hol van a geczi és csürhéjének ország szétveréséhez, magyar magyar elleni gyűlöletkeltéshez, folyamatos háborús uszításhoz, minden közvagyon ellopásához amihez hozzáfértek, oktatás, eü, ipar, gazdaság,.. leamortizálásához, ifjúság elleni bűntettéhez, tömeggyilkosságához, /pandémia 50 ezer értelmetlen halott/ gazdaságának 2010 előtti szinten tartásához, mert minden bejövő eu támogatást elloptak, . . . folytassam???
ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!