egyre jobban kedvelem ezt az új felületet....ez a sok füles történet tág lehetőségeket ad az egyéni oldalak létrehozására... Mondjuk a felület felbontása és betű/szám mérete nekem kicsit kicsi, jobb volt a régi, erőteljesebb is volt a színek stb...egyelőre nem jöttem rá, hogy ez állítható lenne.
Szerencsére még ilyen problémám nem volt, igaz min. 20-30 percenként kattintok bele egyet...na majd figyelem hogy ha órákig nem nyúlok bele akkor mit csinál......
Hiába állítod be, ha nincs mozgás gyorsan kidob, de amúgy is sokszor! Ha esetleg sikerül és nem dob ki, akkor kiderül, hogy nem frissít rendesen, csak a kötéslista "pörög"! Egy másik oldalra fülre kattintasz, már nyekk is. El kell indítani a régit és az újat is és egyből kiderülnek a turpisságok. Kalap kaka...
jobb oldalon ott van a ceruzajel, megnyomod, majd előjön ugyancsak jobb oldalon hogy mentés, mégsem és mellette van az a jel, hogy 3 kocka és egy + jel, na ezt megnyomod és kiválasztod mit szeretnél az adott fülre behúzni....behúzod oda ahova szeretnéd....méretezhető is. Ha már az adott fül egy adott részére szeretnél berakni valamit, akkor pedig nem a jobb oldalon nyomod meg a 3 kocka és + jel ikont, hanem ott, ahova részen be akarod rakni.... Kötéslista és ajánlati könyv is amit kérdeztél mindkét helyen kiválasztható.....
én a héten tudatosan elkezdtem nézni az újat, nehogy egyik napról a másikra azt lekapcsolják... Amúgy első nap én is megijedtem milyen ez, aztán ahogy kezdem belakni és a füleket szépen testre szabni egész jó lesz ez..... És azért a markersre se kell így igazából előfizetni....
Most amit nem értek, hogy ha bal oldalon a grafikon fülre mentek már trendvonalat, szöveget stb., akkor az az egyedi füleken miért nem jelenik meg az adott oldalra rakott grafikon részen belül....
Annyira sikerült rájönnöm, hogy ezek olyan fülek, melyek mindegyike saját magán belül egyedileg szabható, ergó ha valaki magyar bluekkal kereskedik, akkor mondjuk egy fület csinál az Opt-re, egyet a Richterre és így tovább...és egy-egy fülön belül hogy mi legyen az oldalon az testre szabható....
első kérdésem a felületet aktívan használókhoz (én csak ismerkedem vele), hogy az ALAP/ALAP +/Általános/BÉT/Aktív kereskedés stb. fülek most miért is lettek így szétbontva?
ERSTE NetBroker Pro (2025 ÚJ VERZIÓ)
Ebben a topicban lehetne feltenni az Erste új Netbroker Pro felületével kapcsolatos kérdéseket, felületi beállítás tippeket stb.
Üdv.