Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Nem volna olyan rossz a felület ha jol működne minden rajta en megszoktam, az a rossz meg benne hogy kilep allandoan, illetve nem frissit na meg vannak meg hibak, de ha javitanak akkor meg lehetne jo is😊
Igen ezzel a 10-es ingyen könyvel valamit kozmetikáztak. Nekem ettől függetlenül túl összetett nem annyira letisztult mint a direktbróker volt. Viszont a transzferálás is húzós pénzben. Én nem igen napizok ,úgyhogy egyenlőre próbálok megbarátkozni ezzel a felülettel.
Nekem az semmit sem változik,illetve annyit igen,hogy már be se tölti ezt az ablakot (ahogy nézegetem a többi részvényt is közben). Az írja ki a helyére egy kisebb ablakban,hogy frissítsek vagy próbálkozzak késöbb és van még egy szomorú smile is. A könyvnél van frissítés gomb nekem is. Hol lehet amúgy ebben az OTP-s befektetési alapokhoz hozzáférni? Hogy lehet a könyvet és a kedvenc 5-6 részvényt egyidejüleg megjeleníteni? Ez annyira szar,hogy nekik kéne még fizetniük,hogy használjuk!
Az "Új megbízás indítása" ablakban levő nekem magától frissülget, nem tudom, hogy push vagy csak be van időzítve de néha vált. A 10-es meg nem változik de van frissítés gomb.
A realtime és a 10-es könyv ingyenes visszavonásig. Így elő is fizettem 0 forintért. Aki korábban fizetett elő annak jóváírják ebben az időszakban az árat. Aki most fizet elő, mint én, annak ha jól értem az akció végén megszűnik az előfizetése és visszaáll a 15 perces, akkor majd ha akarok előfizethetek rendes díjon. Látom is OTP esetén a 10-est és a realt.
Nálatok is más értéket mutat a 10es könyv legjobb vételi és eladási ajánlata valamint a képernyő negyedét elfoglaló "Új megbízás indítása" ablakban levő? Mert az ablakban nekem már fél órája 34.590 van és nincs frissítési lehetőség abban.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni