Na ezért mondtam régebben, hogy a 888 elérhető még évvére: 851 az elméleti célár, de annál feljebb megyünk általában és a következő ellenállás (kék) 888 környéke! sacc/kb! Ez a hosszabb távú cél ellenállása, amiről kicsit lekéstünk, de már látszik...:)
Megnéztem hozzá az idő kalkulációt is, ami dec végére hozza a 851-t, a piros szaggatott vonal mentén. A jelenlegi szintet dec. 02-re kalkulálta, ennyi előnyünk már van, mert elértük a szintet!! A fekete szaggatott vonalnál, pedig egy kicsit belenyúltam, az gyorsabb. A szoftver nem látja vizuálisan a trendfordulókat, csak adatokból számol, de az a hivatalos (a piros).
A pingvin már ébredezik, mert betámadtuk a 61.8%-s ellenállását. Talán fel lehet állítani már. hmm Rsi is csatitetőn, de ebből akármi is lehet még. Időnk van a tervezet szerint, 730 alá már nem szabadna menni! Ennyi a technikai része! Gari nincs! https://ibb.co/MkRJB3pK
Annak ellenére, hogy egy hete már megtorpant az emelkedés az ellenállásnál, 1 hónappal gyorsabb a tempónk az év végére tervezetthez képest! 👍 Igaz valahol mindig bejön egy kis korrekció, vagy csak pihi, így nem kell majd aggódni. (Elméletileg...)😃 Koati nemsokára hozza vissza a lóvét.
Volt lehetőség fejlesztési telekre, irodákra, kereskedelmi egységekre. Vidéken, jó lokációval, korrekt áron. Nekik nem kellett. Budapest peremkerületein is hasonló lehetőségek. Nekik nem kellett. Eltelt az év. Mások léptek, vettek, fejlesztettek. Ja és a lengyel nagybérlő kiesés elkummantva. Ami ingatlan vagyon van azt sem tudták/tudják maxon futtatni/értékesíteni. :)) Inkább nem állnék bele a ha ez lenne, meg mellé az lenne, meg még osztalék is lenne, akkor akár dupla is lenne vonalba.
Appeninn topik