Nincs bennük vizió. Nem tudom jobban elmondani. Akko arra jó h veszel 230 környékén ha leszúrna, ha felszúr egyszer akkor meg kivágod mondjuk 350 fölött. Ha marad a fidesz akkor 4IG, Alteo, Wabi érdekes. Én választások miatt bekuckóztam OTP-be. 4IG-ból is kitudtam volna +5%-al szállni. De a NERES papírok ilyenkor már csorognak.
Már hogy tudna engem frusztrálni a Farkas, főleg úgy hogy most pihin van? Az árfolyamesésnek sem örülök/kárörvendek, mondtam hogy jó lenne már ha fordulna... Köszönöm, de nem kérek senkitől kioktatást arról, hogy hogyan lehet TA-val 2-3 évvel előre megjósolni az árfolyamot... Pont hogy rendkívül kártékonynak tartom, úgyhogy nincs mire irigy legyek... Ettől függetlenül a rövidtávú chartok lehetnek még jók, ezt is többször elmondtam, volt is hogy elismertem a Farkas munkáját. De ezt a Waterloos beültetést nehéz lesz elfelejteni, mivel elég sokan vettek kifejezetten emiatt appeninnt (ezt többen el is ismerték).
Azt kell mondjam hogy az otp-vel olyan lóra ültél ami mellett nyugodtan alhatsz. Ez egy jó döntés. Bár van egy mondás ami mindíg a fejemben van ami miatt akko és app papírokba vagyok. "aki mer az nyer" Remélem egyszer az élet igazol.
Cig még lehet jó, de annyit az OTP is tud szerintem. Akko-ból meg maximum 2500 db-ot érdemes venni, ha bejön, bejön nem-nem. Minden cégnek van Waterlooja. Én válaszoltam helyette.
Mert a szárnyas sokkal jobb mi? Meg a cig meg hagy ne soroljam. Szakérthetsz te is reggeltől estig de csak sodródsz. Az appból ki kellet volna szállni ,de maradtam,úgyhogy kivárom a végét. Waterlózhatsz nyugodtan tovább aztán majd meglátjuk mi lesz. NEked a FF-vel van a bajod ezért amiben ott van azon rugózol betegesen. De a Te dolgod. Én inkább azt mondom itt vezeted le a felgyülemlett frusztrációd amit FF okozott benned. De ha jól esik akkor tedd ezt.
Mi ebben a káröröm? Összekeversz a Farkassal, ő az aki állandóan Szárnyas fosnak hívta az Akkot... Úszik a vízben azt jelenti, hogy illene lassan fordulnia...
Appeninn szekta (Pingvin Waterlooo2) Terv szerint!