Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
el is adtam, szumma +50% es a toke 7%-a volt benne. Kicsit lehet tulzas, de vegul nem ragadtam be. Tegnap meg -30%-ot mutatott...
IDAI-t tegnap adtam el, amikor kijott a hir a reverse splitrol, azon csak 5-10% korul maradt, szinten toke 7%-a.
SES remelem holnap rendesen emelkedik vegre, egyelore tartom 20% bukoban. FEAM 15% buko eddig, tartom. ARBE +20%, tartom, valami mintha keszulne benne.
Elfaradtam egy het alatt, lehet atnyergelek PDYN, RCAT kombora.
Ez ma tényleg kaszinó, RGTI is ugrál 10 százalékokat negyedóránként. FFIE-ből, KITT-ből kiléptem, PDYN,. RGTI, ONDS még egy kicsit mehet, de szerintem zárni fogom mielőbb. Nem volt eddig rossz nap, de félek, hogy mindjárt beragadok a légypapirba.
vegre pluszban vagyok vele! ARBE csinalhatna valami szepet, ezek az izraeli tech cegek nagyot tudnak menni, ha ratalalnak. kint vannak a CES-en lasziban.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.