sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Szerintem zajlik az SRV, csak robi2 van, amit nem kötnek a feltételek, lásd user1-el való beszélgetésünk. Mondjuk nem feltétlen van igazam, de ha igen, akkor tökéletesen az történik, amit kérsz, olcsón vásárol a cég.
minden esetre megneztem szokas szerint az OTP alapkezelö feleves jelenteset. Sehol nincs ertelmezhetö mennyisegü panny pozicio. Plane a klimavaltozas alapban szokasos 0 db :D
Azért indult meg, mert tegnap 16:30-kor az OTP oldalán is megjelent az elemzés. Én is arra számítottam, hogy ma folytatódik az emelkedés, de úgy látszik inkább eladásra használják a nagyobb forgalmat a befektetők. Ha Portfolio is megírná a céláremelést akkor újra beindulhatna az emelkedés..
Ami 2 okból is bosszantó. 1) a miskolci beruházással elvileg nött a mi9skolci teljesítmény, 2) ez az ösz egyelöre hidegnek ígérkezik. Tehát összességében rekord höleadást várok, de ez alig fog meglátszani a számokban. Én ezt is a management számlájára írom. Ahogy az elbukott budapesti koncessziót, és az srv balfaszkodást is. Kezd sok lenni a számlájukon.
Pár hete volt itt egy fizetős cikk a Pannergy-ről, bár én nem olvastam de gondolom azért írták, hogy vételre ajánlják a részvényt. Akkor most miért nem tudják megírni a jelentős céláremelést?
PANNERGY - moderalt