Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Schmidt
Schmidt csütörtök, 20:50
https://holakomment.hu/
A holakomment.hu egy olyan oldal, amely azt követi és rendszerezi, hogy Magyar Péter hol és mikor kommentel nyilvános közösségimédia-bejegyzések alatt.
Az oldal statisztikákat is készít, például a kommentek számáról, időpontjáról, hétköznapi vagy hétvégi megoszlásáról, illetve témáiról.
Toka csütörtök, 20:19
Előzmény: #31517  Labanc
Ezt a Constellation Brands et vettem pár napja de már 1 dollar veszteségem van rajt darabonként.....lehet megrántom...keverek 1 et....azt lesegetem.
Labanc
Labanc csütörtök, 19:59
Előzmény: #31516  Toka
Az mindig jó ha jó a hangulat Toka úr :)
Én is inkább tovább vásárolok holnap...
Toka csütörtök, 18:51
Előzmény: #31515  Labanc
Hát szomorúan hallom, tényleg fura hogy ilyeneket írkál oda.Még jó hogy nem látom, köszönöm hogy jelezte.Jó a hangulatom most, igaz a mai izraeli meccseim nem állnak túl jól...2 kanadaim van.Még ezt a pohárkát magamba töltöm azt elindulok haza.
Labanc
Labanc csütörtök, 18:23
Előzmény: #31513  Toka
Nem rajzolgat az Toka úr, miután a fórumról megint hetekre kitiltották... sajnos semmit nem tanult...
Ezen (megint) kiakadva törölte a chartjait, csak egyetlenegyet hagyott bent, amire annyit írt, hogy a részeges kecske meg dögöljön meg... ott már nyilván nem érik el a portfólió moderátorai, mindenesetre ez az egy mondat sokat elmond a lelki állapotáról... hátha egyszer a szekta is végre is belátja...
Toka csütörtök, 17:58
Előzmény: #31510  Labanc
Hát szép vérengzés volt az biztos ma Labanc Úr, blue-kozul jol padlozott pár.Bementem egy usa papirba...az se igen megy.Farkas Úr is szorgosan rajzolgathatta ma a csárjait biztosan.🙂
Toka csütörtök, 17:55
Előzmény: #31509  mcbull
Mondjuk Bull Úr, nemigen érek rá, haver unokája azt nem mondok nemet, de igen az alapoktol kellett kezdenünk.Az nagyon jó hogy a kisfia szereti a matekot, akkor sokkal könnyebb is tanulni.
mcbull csütörtök, 17:33
Előzmény: #31510  Labanc
Méltósággal figyelni kell és nyugtatót árulni! :), sokan mindenre minuszolnak! Labanc Úr,vagy számla egyenlegét kérdezte? Ennyi örömöt hagyok nekik!
Labanc
Labanc csütörtök, 16:22
Vérengzés van a magyar tőzsdén Toka úr, mitévők legyünk?
mcbull csütörtök, 15:49
Előzmény: #31507  Toka
Köszönöm szépen,Toka Úr! Igen,sok függhet azon hogyan tanít egy tanár, mennyire szeretik meg a gyerekek,de van egy bizonyos alap fogékonyság a tantárgy szeretetéhez mint a matematika. Igaz mi sokat foglalkozunk itthon mindennel mert nyitott rá a fiam! 
Akkor szép eredményt sikerült elérnie azzal a legénnyel gratulálok!
Toka csütörtök, 15:46
Kis keséssel érkezve..3 fő...tán még jönnek..
Toka csütörtök, 15:25
Előzmény: #31506  mcbull
Aki bünt követ el nem lel lelki békére, az pedig nagyon fontos.Gratulálok a szép eredményhez.Kis tanitványom is most 4est irt, apuka ebéd után hívott...most már 3asra áll matekbol..érdemes az alapokat jól megtanulni, arra épül minden.
mcbull csütörtök, 15:09
Toka Úr! Úgy látom egyre idegesebb mindenki! Görcsösen pörgetik a tőzsdét az emberek mert azt hiszik,hogy kimaradnak valamiből!
Közben meg mondom az asszonynak,hogy igaz jó volna pár mrd ft,de nem szeretnék már börtönben ülni ebben a korban!:)
A gyerek meg 100 % os matematikai felmérőt írt a héten! Jobb képességű mint én lettem...
Jó egészséget kívánok!
Zno csütörtök, 15:07
Előzmény: #31502  Toka
Mint embert sajnálom. Azt azért senki sem gondolhatja komolyan saját szakállára ennyi pénzt kiosztott. Elég nyilvánvaló felsőbb utasításra tette. Bedobják csorit a kanibálok közé a valódi bűnös meg nézi a tvből.
Toka csütörtök, 15:03
Toka csütörtök, 14:30
Hát Balázs...látja én nyugodtan pihenek...s teljesen nyugodtan megyek 3 kor a presszóba...nem kell nyilatkozni, az álláspontját már mindenki ismeri...
https://www.facebook.com/share/r/194ipcVqTm/
Toka csütörtök, 14:19
Miniszterelnök Úr:Orbán Viktor másik miniszterét, Hankó Balázs képviselőt is letartóztatásba helyezte a bíróság. A gyanú: 17 milliárd forintos, bűnszövetségben elkövetett hűtlen kezelés. Ezen ellopott pénzből finanszírozták részben a Fidesz kampányát.

Topik gazda

Toka
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek