Nem kell elnézést kérnie, főleg Tőlem nem.. Mint régebben leírtam, már nem szeretem a politikát, amit most meg a parlamentben a politikusok művelnek "munka gyanánt" /tisztelet a kivételnek.../, egyenesen undorítónak tartom. Ez a saját véleményem, jöhetnek is a negatív "lájkok", nem zavarnak....
Elnézést, csak mivel zalai vonatkozása van ezért volt.Az elmult években ez a térség nem kapott figyelmet s talán most azt a figyelmet megkapjuk amit erdemel a térség.Amúgy ez a telepules igen kozel van Kanizsához.
Köszönjük Miniszterelnök Úrnak, hogy felejthetetlen napot szerzett a zalai gyerekeknek. Miniszterelnök Úr: "A Jászság bukott réme, Pócs János megint döbbeneteset alakított a Parlamentben. Zalakomárból érkeztek gyerekek megnézni az Országgyűlés munkáját. Miközben nekik meséltem a Parlament épületéről és a munkánkról, arra lettünk figyelmesek, hogy a Fidesz-frakció egyik legvisszataszítóbb tagja suttyomban videózni kezdte a gyerekeket. Aztán lebukott, mint a rossz gyerek puskázás közben…" https://www.facebook.com/share/v/19WmyV1dqv/
Korán keltem ma 4.30 kor....Balatonon vagyok keso delutánig, feladatom nem sok....mindenkinek legyen tele mindig a pohara, ezt a feladatot adták....ebédre kemencés ételek lesznek...ami tegnap álom volt, ma valóság lett.
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi