Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka ma, 15:37
Magyar Péter: Már ma újraindulhat a termelés a paksi atomerőmű 3-as blokkjában.
Borisz ma, 12:37
Előzmény: #30222  Toka
el is kapcsoltam onnan sürgősen
Toka ma, 10:02
 200 emberrel állhat fel a NER-es lopásgyanúkat üldöző hivatal.
Toka ma, 07:46
A mai névnap: Menyhért, Mirjam
Toka péntek, 20:58
Kohán Matyko van az aktualban...szakért🙂🤣....Atv most.
Toka péntek, 18:57
Augusztus 25. után a Legfőbb Ügyészség irányítását ideiglenesen a legfőbb ügyész helyettese veszi át, teljes jogkörrel.
Toka péntek, 10:55
Figaro: Magyar Péter bontja le Orbán illiberális államát, hogy megkezdődjön a tisztítótűz.
Toka péntek, 07:59
A mai névnap: Hajna, Sámuel
Toka csütörtök, 19:08
Fidesz: Lázár lemondása a Fidesz-frakció tervezett átalakításának része🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Toka csütörtök, 16:52
Magyar Péter Lázár János lemondásáról: Ez a süllyedő hajó tipikus esete.
Toka csütörtök, 16:24
Csütörtökön délutántól a Dunántúl északnyugati harmadán, estére pedig már az Északi-középhegység nyugati térségében is alakulhat ki zivatar. A HungaroMet tíz vármegyére zivatar miatt, míg tizenhét vármegyére a magas középhőmérséklet miatt adott ki riasztást.
Toka csütörtök, 15:17
Lázár János lemondott országgyűlési képviselői mandátumáról.
Toka csütörtök, 12:24
Daloljátok!Jó ritmusos.Ma találtam.
https://youtu.be/VQ6K-nWjdl8?is=96rC2pdHmkvliofP
Toka csütörtök, 12:02
Előzmény: #30206  Toka
Ezeket vettem, elég jó arak vannak...
https://kepkuldes.com/image/thxljxg
Toka csütörtök, 11:20
Bevasaroltam Szlovéniában...80eur.....hu mennyi magyar volt....9 elott mar ott voltam s elég jol lefosztották már akkor az eurospint.
Toka csütörtök, 07:06
A mai névnap: István
Toka csütörtök, 00:11
Kapitány I:
Az állam pénzt adott egy cégnek, hogy abból a cég megvásárolja az állam vagyonát.
Ez a mondat foglalja össze a legtömörebben, miért indítunk átfogó vizsgálatot a 4iG és a magyar állam teljes kapcsolatrendszeréről.
A kormány döntése alapján átvilágítjuk az állami megrendeléseket, a finanszírozásokat és a garanciákat, az Antenna Hungária körüli tranzakciókat, a Vodafone-vásárlás finanszírozását, a Honvédelmi Minisztériummal mindössze hetekkel a választás előtt kötött, több mint 1300 milliárd forintos keretszerződést, a több mint 850 milliárd forintos műholdprogramot, valamint a hadiipari tulajdonátruházásokat és az azokhoz kapcsolódó állami pénzmozgásokat. A munkában négy minisztérium vesz részt.
Sok ezer milliárd forint közpénzről beszélünk.
Egy dolgot fontos tisztán kimondani: nem mi ítélkezünk. A kormány feladata az, hogy minden dokumentumot megtaláljon és átadjon a hatóságoknak. A bűnösség megállapítása a nyomozó hatóságok, az ügyészség és a bíróság dolga. Ezért a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési és Vagyonvédelmi Hivatalhoz, a NAV-hoz, a rendőrséghez és az ügyészséghez fordulunk.
És azt is elmondom, ami ehhez hozzátartozik: ahol szabályos, tisztességes és a magyar emberek számára előnyös döntés született, azt is nyilvánosságra hozzuk. 
Ahol viszont szabálytalanság vagy bűncselekmény gyanúja merül fel, ott feljelentést teszünk, és visszaszerezzük a magyar emberek pénzét és vagyonát.
Tizenhat év után a magyar állam végre nem néhány kiválasztott üzleti kör érdekeit védi, hanem a magyar emberekét.
A magyar állam vagyona a magyar embereké.
Toka szerda, 22:45
Miniszterelnök Úr:Óriási munka, óriási eredmény! A fenékküszöb máris 15-20 centit emel a vízszinten. Nem kell lekapcsolni a két üzemelő turbinát, és vasárnaptól indul a többi visszakapcsolása is. Jövő péntektől teljes kapacitással termelhet a Paksi Atomerőmű!

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek