Nehéz pontosan megmondani Toka úr, tavalyelőtt az adózott eredmény kb. 16%-át, tavaly a 27%-át fizették ki. 9 havi EPS 730ft körül áll most (ez mind euróban van számolva, ezért volatilis), jövő héten jelentenek, szerintem meglesz a négyszámjegyű éves EPS. Ez alapján min. 250ft, de inkább 300ft feletti osztalékra számítok, 1 hét múlva ez is kiderül...
Lehet ma jon a bux bumix kosar....kivancsi vagyok...20.a korul akkor az uj tagoknal az alapoknak be kell vasarolniulk...a kikerulok meg eladasra kerulnek...lesz kis mozgas szerintem par helyen.
K8vancsi leszek ma a presszora egy haver hoz balatoni bort allitolag igen finom...3 ra megyek...ha jo atmegyunk 1 haverhoz ott megiszunk belolevegy 5 litert.
jAz euro egyzése a kora reggeli 390-hez közeli szintől 387,5 fontig jött vissza a nap feléig, ezzel pedig már a magyar pénz számára jelez kisebb, 0,05 százalékos előnyt.
A Hippokratész-projekt elnevezésű tervezet 53 különböző csomagból áll, a szakértők szerint pedig a tervezett intézkedésekkel teljesen átszabták volna a struktúrát: a megelőzés-szűrés, az alapellátás, a járóbeteg- és fekvőbeteg ellátást, valamint a rehabilitáció-ápolás-krónikus ellátások területét. A járó- és fekvőbeteg-ellátásban drasztikus kórház- és szakrendelő-csökkentést terveztek.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi