Emmanuel Macron is azonnal felvette a kapcsolatot MP-vel február 12-én, és tárgyalásokat kezdeményezett a közös európai beszerzés érdekében. 😁😁😁😁😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nekem nincs ilyen akkus papirom Raus Ur, inkabb ilyen tudomanyos kiserletnek fogom fel..ezt a kapitalizaciot meg magatol nem tudja a cég...kicsi nagyon ..volt hogy tök veszteséges volt....kerdeskent felmerult bennem s ezert is nem vasaroltam, hogy miert pont az Epduffer.?....akarhol is dolgozott a feltaláló Úr...kereshetett volna szakmaiabb es nagyobb céget a nevezzük "találmánynak".
Ma este Münchenben Donald Tusk lengyel miniszterelnökkel folytat kétoldalú tárgyalásokat Magyar Péter. Holnap a müncheni biztonságpolitikai konferencia keretében találkozik a német kancellárral és több európai állami és iparági vezetővel.
Erdekes volt volt viszont, hogy sejteti hogy mi egy "banda" vagyunk.Hat nem ertem miert nem kerdezi Marikát aki oszlopos tag volt nagyon sokáig.Az elmondhatja hogy a clubbtagok anomimak s egymassal csupán ezen feluleten erintkeznek.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi