ERSTE Netbrókerrel kapcsolatos kérdésem lenne. Tegnap váltottam USD-t, meg is jelenik a számlámon annak rendje és módja szerint, de megbízást már nem tudtam adni USD-részvényre, azt mondja, hogy nincs fedezetem, pedig ott van a számlán. Van valami átfutási idő, vagy mi lehet a baj? Valakinek valami tapasztalat?
Pénteken is alapvetően erősen felhős, szürke, párás idő lesz jellemző. Az ország nyugati felén, illetve nagyjából a Tisza vonalától nyugatra eső térségben sokfelé esik időszakos, mérséklet intenzitású eső. A Tiszántúl térségében ezzel szemben inkább csak szitálás lehet, illetve, itt-ott, átmenetileg a felhőzet is elvékonyodhat.Ennek megfelelően keleten lehet enyhébb, 10 fok körüli, míg nyugaton hidegebb a délután. Összességében az évszakos átlagnál enyhébb időnk lesz.Éjjel is lehet nyugaton még kisebb eső, de már csökken a csapadékhajlam. Marad a borús, szürke, nyirkos időjárás. Talaj közeli ködfoltok terjeszkednek, melyekben szitálás bárhol kialakulhat.
Csütörtökön is hasonló marad az időjárási helyzet. Többségében szürke, felhős, párás idő lesz a jellemző, a keleti határmegyék felett látszik esély szakadozottabb felhőzetre, szűrt, időszakos napsütés kialakulására. A hajnali, reggeli talaj közeli párásság, köd ritkul, feloszlik, javulnak a látási viszonyok.Hajnalban, reggel többfelé lehet a ködfelhőzetből szitáló eső, majd ezek várhatóan megszűnnek, de a délutáni időszakban, a nyugati és északnyugati országrészben ismét számolni lehet gyenge eső előfordulásával. Éjjel ismét fokozódhat a talaj közeli párásság, többfelé kialakulhat szitálás. A nyugati határmegyékben lehet gyenge, hulló csapadék is.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi