Én csak a reményemet fűzöm ahhoz, hogy egyszer ugyanezt a kívánságodat majd a farkas felé is tolmácsolod, nem csak felénk... függetlenül attól, hogy mindketten az appban vagytok érdekeltek.
Nem végeztem ezzel kapcsolatban ilyen kutatómunkát hogy ki hányszor volt kitiltva. Mert nem ez a lényeg számomra!Mint írtam nem csak neked szólt az írásom. Akinek inge az tudja,mint ahogy Te is. De befejeztem! Visszakapcsoltam olvasás üzemmódba.
Ha megnézed a kitiltások számát vagy hogy ki kommentel többet hozzá nem tartozó részvényekhez (és kelti ezáltal a feszültséget) vagy hogy ki használ több lentebb már említett kifejezéseket, kívánságoddal inkább valaki mást kellene megkeresned, mintsem engem... ezt kellene végre belátni...
Részemről csak egy kósza kívánság volt. Ha Nektek ez jó hogy felváltva tiltanak ki benneteket csináljátok tovább. Tiltáson vagytok (és ezt most mindenkire értem) akkor a minőségibb írások (persze nem a személyeskedők) sincsenek. Ezzel az én szórakozásomat és még sok más olvasót károsítotok meg. És ez most nem (csak) Neked szólt csak a Te írásodra reagáltam.
Ezért nem valós. Ha dislikeolja akkor olvassa. De amúgy nem lényeges,csak gondoltam megosztom a gondolatmenetemet a reprezentatív közvélemény kutatással kapcsolatban. Maradok továbbra is olvasó.
Én pl. ezekhez mindig is igyekeztem tartani magamat, appeninn real topikba is tudatosan nem írok már hónapok óta ha megnézed... meg félkegyelműnek és trollnak sem neveztem soha se a farkast se senkit, hiába ő pl. az egyik legaktívabb Vertikál fórumozó... De amint azt a dislikeokból és a mai appos kiszólásokból is láthatod, a másik oldalon nincs igény a békére... úgyhogy ez a kívánságod (amivel nem vagy egyedül) most egyáltalán nem rajtunk múlik
Ha tanulva az 5. kitiltásából végre leáll Farkasfű a csúnya beszéddel, és erre a társai is bíztatnák (nem pedig pont fordítva, ahogy azt a mai napon láthattuk), ezen felül többet foglalkozna a saját papírjaival mint másokéval, az egy jó alap lenne a békére 👍
Ez így nem igazán valid kérdés:) Aki nem olvassa nem tudja dislikeolni. Én bevallom olvasom,de nem írok. Egyszer majd azért a békét is megkötik ugye? Remélem megélem... Örülnék neki.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi