Ma is van...reggel ott kezdtem adtam fel 1et...utánna voltam 2 bankban 4x osszesen...most értem a presszóba, kicsit elidőzök ebédig ...arra hazamegyek azt majd visszaballagok...hát ideje meneszteni...szerintem meg is történik viszonylag hamar...dobbenetes amit a Live..leművel.
kérdezném -az strt ben itt a portfolioban tényleg balog petya irogat néha-? én sosem figyeltem eddig-azt hittem átverés-és amugy ha igaz akkor ő az egyetlen cégvezető aki ide ir saját néven és ez szerintem szupi jo.ha igaz ?????????? toka bácsit kérdezem -de komolyan
Csütörtökön országszerte hidegfront alakítja időjárásunkat. Nyugaton egész nap élénk, erős É-i szél fúj, majd estére keleten is felerősödhet. A középső országrészben gyenge, mérsékelt marad a légmozgás.A délkeleti térségben is csökken a hőmérséklet. Csapadék nem várható.Délelőtt, a Tiszántúlon még erősen felhős égbolt a valószínűbb, míg nyugatabbra szakadozott, változó erősségű, zömmel mérsékelt felhőtakaró mellett egyre többfelé kisüt a nap. Délután a keleti határmegyék felett is vékonyodni, csökkenni kezd a felhőzet.Éjjel, nyugaton és keleten eleinte élénk, majd országszerte mérséklődő É-i szél fúj. Változó erősségű, szakadozott felhőtakaró marad a jellemző. Hajnalra többségében fagypont alá hűl a levegő.
Egy xy topikban egy másik topik témájáról vitatkozni nem a legjobb ,előbb utóbb valaki megint szabira fog menni 😁, nem lenne jobb ha nem lenne vita vagy mondjuk itt lehetne vitatkozni hogy ne zavarjon másokat ??? ( kettősmérce jeligére )
Gratulálok!Szép!Nekem meg majdnem kuka a tippmix...még 1 meccs hátravan de azzal is csak 2 lenne meg.Ahh...messze vagyok még a jelentési kotelezettségtől🙂
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi