Én tudok pár dolgot de nincs kedvem most 3 napig azt enni Tegnap se szórtam havat, mondtam is a szomszédnak minek teszi.Most egyforma lett az eredmény, Ő elszórta az enyém elolvadt
Én csak teát,meg tojást tudok főzni!De ha egy hónapig csak hideget eszek,az se zavarna,veszek egy kakaót,zsemlét,hozzávaló mindig van a spájzban!Sokszor csinálok meleg szendvicset,toast-ot sütök,egy pohár tej hozzá,azt szebb jövőt!Hétközbe nálunk nincs főzés,mindenki rendel amit akar,én meg úgy vagyok ha olyan kedvem van egész héten hideget eszek,ha meg olyan,elmegyek napi 2x is étterembe!Teljesen kedv függő!
Jó napot kívánok mindenkinek! Toka Úr, mondja a tv, hogy a regisztrált bírókat előveszik majd!( Tiszás) Szerintem itt nagy szivatás lesz minden oldalról! Minden el lesz rendezve! Kíváncsi leszek mi lesz még!
Hu azt megenném, én most magamea nem fozok, nejem nincs itthon.Amit találok azt eszem, most a kentaki fráj csikkenbe eszek majd.Tippmixet feladtam, delután presszozok majd egy kicsit
Ó te drága Klementína!Csak tudnám,hogy merre jársz?Vigyázz ha mész át a presszóba Toka hörpinteni egyet,nehogy dobj egy hátast!Én most jöttem a boltból,csúszik,meg hideg is van!Ma nagyon nem akarok már kimozdulni,vissza is feküdtem!Emelt nyugdij zsebbe nekem is,pihenek,készül a tejszines szarvaspörkölt ebédre,ebéd után meg megint nekifekszek majd!22 fok van 0-24-be,elvagyok!csütörtök -péntek dolgoztam,volt dolgom,el is fáradtam,kint pörögtem mind a 2 nap!Idei évben eddig a tőzsdézésen meg a haszontalan dolgokon kivül sokmindent nem csináltam,vannak elmaradt dolgok,amiket még a kövi hetekben meg kell oldjak!Minden napra betervezek 1-2 órás intéznivalókat,azt lassan de biztosan haladok mindennel.
Vasárnap kezdetben országszerte erősen felhős, szürke időjárású nap látszik valószínűnek. A havazás még hajnalban elgyengül, megszűnik, illetve északkelet felé elhagyja a térséget.Napközben elszórtan, időszakosan lehet hószállingózás, szitálás, de már jelentős mennyiség nem várható, illetve ezek is egyre inkább északkeletre szorulnak vissza. Délután, a Dunántúl térségében vékonyodhat, itt-ott szakadozhat is a felhőtakaróIdőszakosan felélénkül a szél, a Dunántúl északi felén ÉNY-i, míg az északkeleti térségben DNY-i irányból. Másutt mérsékeltebb marad a légmozgás.Este a középső, majd a keleti országrész felett is felszakadozhat, lecsökkenhet a felhőtakaró, de már az éjszaka első felében ismét erőteljes felhősödés várható nyugat felől. Dél felől feltámadó és élénkülő, erősödő D-i széllel nedvesebb légtömeg áramlik az országba. Hajnalban, szórványosan vegyes halmazállapotú szitálások is előfordulhatnak.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi