Az is jo, de én inkább már boros vagyok, régen sört is ittam, de már azt keveset, gyorsan végigszalad rajtam.Lengyelekhez jobban szerettem menni, Gdyna-ban volt is egy kis házunk, még vonattal is jártunk sokat ki oda.
Cseheknél is azt szeretem hogy a sörhöz olyan sokféle sörkorcsolyát kínálnak mindenhol. Kedvencem az utopenci, azt minden mennyiségben enném. Nálunk sajnos max a zsíros kenyér, de inkább a ropi és a mogyoró válazstható ital mellé, ha meg nem elég, akkor elmégy gyrosért vagy hambiért valahova.
Az Erste bank arról tájékoztatott, hogy november 21-én 22 óra és november 22. délelőtt 11 óra között rendszerfejlesztési munkákat végez, amely befolyásolja a szolgáltatások működését.Az említett idősávban nem lesz elérhető a George App és Web, az internetes vásárlás, az azonnali átutalások indítása és fogadása, az Erste TeleBank, a Vállalati NetBank, az Electra, az Erste Business MobilBank, az SMS szolgáltatások, az API csatorna, az online termékigénylés, valamint a lakás-takarékpénztári befizetések online nyilatkozási felületei.
Amazon és Apple részvényeket vett az előző negyedévben a Soros György vagyonát kezelő Soros Management Fund. A vállalat tőzsdén kezelt vagyona 7 milliárd dolláron alakult, ebből vett 405 millió dollárért Amazon, és 85 millió dollárért Apple részvényt.Mi az amit eladott? Nem csak vásárolt, a Soros Management Fund el is adta például a First Solar napelemgyártó vállalatban lévő kitettségének nagy részét, de több, a széles piacokat lekövető ETF-ben tartott opciójától is szabadult az alap, illetve a Liberty Broadband IT-kommunikációs cégből is kiszálltak Sorosék.
Szerdán frontmentes, nyugodt időjárás következik.A hideg, fagyos hajnali időszakot követően fokozatosan emelkedik a hőmérséklet, kora délután a november második felében átlagosnak mondható maximum hőmérséklettel lehet számolni.Reggel előfordulhat párásság, ködfoltok, melyek a délelőtt folyamán ritkulnak, feloszlanak, illetve vékonyodó réteg- és fátyolfelhőzetté alakulnak. A nap nagyobb részében változó erősségű fátyolfelhőzet melletti napsütés várható.Az esti órákban határozottabb felhősödés kezdődhet, miközben D-ire fordul, itt-ott időszakosan felélénkül a légmozgás. Este, éjjel elszórtan átmeneti esők is előfordulhatnak.
Kár belemenni mert úgysem tudjuk pontosan miért engedték el , egyesek szerint orosz nyomásra történt az egész . A Magyar Nemzet egy jobboldali propagandista hírforrás a fügétlen objektív sajtó meg egy baloldali propagandista hírforrás ennyi , a szavahihetőségé meg mind a kettőnek nulla
Este már fáradt voltam nem tudtam megvárni a hajnalt mire sikerült megszülni a neveket .Amikor reggel be értem meg kérdeztem kollégát na mi történt este mire ö csak ennyit mondót : mp 310 őrjöngő agy halót bohócot szabadított az országra 😁
Most is az ö az egyszemélyes párt , a képviselőknek nem kell majd bejárni az orvos gyógyíthat a korházába a tanár taníthat az iskolájába a kőműves falazhat tovább mp -nek majd ö szavaz mindenki helyet , törvényeket hozz stb 😁
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi