Vicának irogat mindig eleg pajzán dolgokat.Most ébredtünk.Leugrok megnézem ezt a Muhamedet, itt van ám a hotel mellett kb 50 méterre..fél 7 fele már ott van....Meglát, kiabálja TUKA...
Ó mi is puritánok vagyunk, én a zsiros kenyeret is szeretem.Reggelim mindig szalonna, néha tojás is.Régen a nejemmel sátraztunk is sokat, Vas megyében a Vadása tóhoz jártunk sokat.Arra gondoltam, hogy a vizforralóba öntök Tuareget...de kár volt mondanom mert kaptam érte hogy ökör vagyok...pedig annyjra nincs ám meleg...csak a cseh urral beszéltunk a forralt borrol delután azt megkivántam...mindegy majd otthon.
Hát vki jól ledöngölte, már ezzel a zároval minuszba mentem.Mindjuk nem adtam volna el, csak jobb lenne magasabb árral nekimenni a kovetkező évnek.Amugy minden papirom ezen a héten lejtőt fogott, 1db van ami plusszos, de majd hazaertem megnézem.
Arra szoktak figyelni,ha más nem,bor bele szokott férni azért a jegy árába is sokszor!Vizet mindig ingyen adnak,sokszor az üdítőket is!Szerintem ez nem a profitról szól nekik sok országban,hanem a turistákért van elsősorban!Én rengeteg hajókiránduláson voltam,és mindig boldogan távoztam,és meg voltam elégedve,mit kaptam a pénzemért!Meg megmondom úgy ahogy van,azokat a nagyképű szar embereket,akik odajönnek valahova,és mindenbe csak a hibát keresik,meg ott megjátszák a valagukat hogy szar a hajón a sülthal,otthon meg eszik a 250ft-os csirkeszárnyat,én nem szeretem!Nekem odatesznek egy zsíros kenyeret hagymával,annak is örülök,ha jó szívvel adja valaki,és leszarom!Meg ami van,annak örülök,ami meg nincs,azzal úgyse tudok mit kezdeni,akkor minek mondjam ezt egész nap?Aki meg húzza a száját,menjen el 5000euró/fős hajóutra,ha olyanok az igények,de 70euró/fő Horvát hajóuton,ahol van tízórai,normális ebéd,meg uzsonna,üdítő,3 szigetre elvisznek,mit várnak sokan még nem tudom!Rengeteg ilyen embert láttam sajnos!
Megérkeztünk, mecsetet néztuk meg, délután meg volt kikotőbemutatás , bár ez utobbit nem tudom míért kellett bemutatni..mindegy fejenként ez a 2 program cc 20e volt, igaz volt benne ebéd a kikotőben.Reggel lementem még Muhamedhez indulás elott, 3 fia van meg 1 lánya.Az egyik Muhamed a tobbit nem jegyeztem meg.Most megyunk vacsorázni 7 kor, egy cseh házaspárral osszehaverkodtunk, kb annyi idosek mint mi.Van egy uveg Tuaregem még, de kifutok egy pótlásért még.Vacsora után majd még irok.
Nem aggodom, látni hogy profiltisztitanak, leirhattak volna kozleményben hogy eladják ezt a 3 kutricát.Van jól melojuk is.Jelentés utolso lapjai igen pozitivak.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi