Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Printelni kell!!!!!! printelni muszáj, mert langolni foignak a barikadok, minden nap tuntetesek lesznek és az utcakovekket fogják dobálni és a kirakatba tett politikai liberális elitnek lampavasat keres a nép.....
Ezzel teljesen egyetértek. DE ehhez kell egy jelentős trigger, mint pl. Hormuz. Ezt már sokszor leírtam, hogy amíg ott nem rendeződik nem lesz up. Vagy ha közben a más játékos rátapos a printer pedáljára. Vagy vmi hasonló. És ha hetekig még nem rendeződik a helyzet, akkor hetekig várjuk a fényes jövőt, minden nap lehülyézve azt, aki szerint nincs itt az ideje. És amikor megérkezik a trigger, megdicsőülünk. Ez ilyen.
Drága biziny . De a biztosításnak ára van. ASR fiú, nem hazardőr, én se mondjuk. Csak én anomáliakat nézek. Uraim senkinek se esik le hogy lassan a 10Y BOND 5.5%fele halad oszt az arany meg csak gyengéden eseget ez lifasznyi aranygyengules ilyen környezetben,elvileg 2000$alatt kellene kinlodnia, ahogy azt a régi iskola tanítja?
Pedig szerintem közel a jelentős emelkedés. Egy elég nagy csökkenő ék jelent meg a charton augusztus óta. Az FXEmpire-ön Bruce Powers vette észre előttem, szerintem igaza van ebben. Ő 4950-es célárat adott, szerintem ez valószínűleg be is fog jönni. Akár 5100-5200 is benne lehet, de erre nem mernék mérget venni. https://invst.ly/1k5t9i Úgy gondolom, hogy ennek az elsődleges oka a Hormuzi-szoros ideiglenes újranyitása lesz, ami enyhíteni fogja a FED kamatemelési várakozásai miatti félelmeket (ami viszont szerintem egy éves távlatban nagyon is megalapozott), és egy közepes méretű arany ralit fog elhozni.
Figyu Pali, ez a giga arany up most is ott van veled a szobában? Mint az elmúlt hetekben?:-) Más a tőzsdei mozgás lekereskedése és más a gigabull igehirdetés.
Mester, zseniális meglátás! Ez pontosan olyan igaz, mint hogy a charton a gyertyák vagy felfelé mennek, vagy lefelé. A vakok vakítása pedig különösen vakító! Tautológiai különdíjat javaslok! :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)