Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Most olvasom előmerészkedtek akik eddig sok babér nem arattak . Nem baj . Érzéket nem lehet se tanulni se modellezni . Viszont az igaz a tőzsde folyamatosan változik . Vakítják a vakokat úgy látom még jobban ..😂😉
Már aminek szenvedés . Egy profinak egy eszköz .Fedezet , lehetőség . Ja és van stratégia is a világon . Amatőrök ék elhiszem hogy izzados főleg ha azon belül se tudják mit akarnak kategória .. 👍
DXY lassan eléri az éves csúcsát, már nem sok kell neki, USA 10Y 5,1%. Jen intervenciók hatása is erősen múlik. Lassan minden összeáll, hogy valami durva történjen. Ahhoz képest az arany 4280 körül igen bikaerejűnek számít. Kérdés meddig bírja. Persze én a régi iskola tanulója vagyok, nem tudhatom.
Nem írhatom ki mindig, hogy irónia. :) A technikai szintekben mások ügyesebbek (pl. a vietnámi rajzolók). Nálam a modell nem tudja, hogy az arany ára 1000 vagy 20000 dollár, csak azt, hogy merről fúj a szél.
Bocs, de Sztálin nem hitte el megtámadják, vagy legalább is későbbre várta. A VH pedig támadó felállásban volt, nem védekezőben, ez is bizonyítja támadni akartak. Na nézzük az aranyat, 4280 vagy lesz az 4240 is rövidesen újra?
Na ez az. Gondold el ha Oroszok( korlátlan nyersanyag) és a Németek (technológia) valaha osszefogtak volna, és nem egymást írták ki. Akkor Anglia és de még USA gazdasaga mentek volna levesbe. De London City biztos. Ez a mindenen atívelo mintázat az első második és a harmadik világháborúban is. Ó bocsánat, harmadik meg nem volt........ Off a téma, csak érdekesség
A 27M halott borzalmas, de tegyük hozzá ott nem volt értéke az emberéletnek. Mondjuk most se igazán. Meg aztán Sztálin elvtárs is hozzájárul az elején, hogy pár orosz hadsereget lenullázzanak, kicsit átverte őt a pajtása.
Belső hódítás. Meg Amur vidéke is az volt a végén. Angolok világbirodalma pedig expanziv hódítás, hacsak India nem Skócia mellett van 😉 De közben hallgasd meg a Moskau nevű zenét pont Dszingisz khan feldolgozásaban, vedd csutkara a hangerő. Jó szám 😉😀 Nagy orosz rajongó vagyok. Ők mentettek meg Európát Aranyhordatol, Napoleon nagy hadserege is ott pusztult el, is és a Naciktol is a világot Lásd egész Orosz generáció áldozta fel életét a nagy honvedo háborúban.27 millió halott!!! Míg franciáknál például csak 550.000 halott. Hitlert sose győzte volna le USA, Anglia, Franciaország szövetsége ha Nemet náci hadsegereg színe java, és többsége nem pusztul ott Oroszországban. Wehrmacht és az SS teljes katonai halálos áldozatainak 5,5 millió ember mintegy azaz a 70 %a!!!!! a keleti fronton vesztette életét. Masodik bekezdésed pedig VALID, nem vitatkozok :)
Szervusz! Moszkva akkor még csak egy jelentéktelen mocsári erőd volt. Aztán a tatár kánok hűséges adószedőiként szépen felmorzsolták a szomszédos fejedelemségeket, és tisztán hősies honvédő háborúk sorával felszabadítottak 11 időzónát. :) Egyelőre nem állunk szépen, a kötvénypiac infarktus közelében. Minden más csak mellékzönge ebben a pillanatban. A fiat pénz hangosan kiabál a fájdalomtól. :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)