Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Arany a mostani környezetben nem spekulatív eszkoz.!!! Anno egy Krisztinal nevű forumtársnak leirtam valamikor 2022 ben..... Mint mondtam én hosszúra lövök.
Gyerekek nézzétek utána mikor ilyen magas a tuti AAA +++++++++++:) 10Y USA Bond kamata akkor az aranynak hol jelene lennie? Ezen senki se gondolkodott meg el uraim. Kb 1800 dollar/troy uncia. És most mennyi??? Pedig ugye minden gazdasaghoz kinyit ember ismeri az évszázados szabályt. Arany nem kamatozik. 10Ybond 5%nal van???
monetaris szigorítás és a kínalati oldali nyomás egyuttesen komoly finanszírozási feszültségeket okozl a globális dollárfinanszírozási rendszerekben és a likviditási piacokon. RECSSSSSS. Amugy meg a 10Y Bond 5%nal mozog. Azaz konyec
Meg mindig azt hiszik a FED fújja a gazdasagi passzat szelet. Én már tudom hogy nem, de a piac még nem tudja. Nekik FED über alles szindróma. Szóval a FED döntés nincs túl gondolva
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)