Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Túl van gondolva ez a ma esti téma. Emel-nem emel, mennyit emel...? Világrengető dolgok nem fognak történni, jövő héten ugyanott lesz minden ahol volt, vagy feljebb.
Egyébként amit szkrik levezetett , azt évekig bohockodtuk . Ha ez lesz akkor az lesz jaj recesszió lesz jaj munkanélküliség jaj infláció … Az SP 500-át meg vissza lehet nézni évekre … kb ennyire kell magunkat beleélni , meg jósolgatni .Elismerem 3 napig eltarthat a hatása lehet 5 is 😂
Olaj-bánya összefüggésben mást kérdezz, de a mostani hírek szerint novemberre mondják a szaúdiak a javításokat...az amerikaiak már nem fognak tudni többet felszabadítani a tározóikból, mert állítólag olyan alacsony a szint, hogy az már a tározók statikáját veszélyezteti....
2 apoenines idióta mínuszolt is . 655 most az a gané .. 🤡.. De lehet poker barátom az 51- es tippel . Semmihez nem értő csapat erőltetik opus 4 így app ilyen hunok papírokat . Legnagyobb sikerúk ha minuszolnak mert amúgy vastag bukóba vannak . 2 fidkány 😂😂
Dillemaban vagyok. Az ezust 64 fole ment, tehat elvileg innet akar 75 usd re is felmehetne, masreszt, ha olaj hiany van, es draga az olaj, az biztosan az ezust bamyaszok ellen szol. Magas olaj: recesszios felelmek, kisebb ezust igeny, dragabb ezust termelesi koltsegek. Es egy olaj hianynal, ami talan amerikabai, kanadai, del amerikai bamyaknak talan kevesbe valoszinu, akar le ia csokkenthetik a kevesbe gazdasagos bamyakban a termelest. Lehet, hogy hagyni kellene most a bamyakat?
Mivel máshol nem hangzott el ezért szólok, neked, hogy a szaúdiak szerint még van kb 1 hétnyi olaj a janbui tárolókban + ami elment eddig hajón utána finish, a huszik által okozott károk kijavítása 4 vagy 6 hét(optimista becslés), no persze, ha addig még nem lőnek szét megint valamit, ehhez jött még a libiai hír amit nem véletlenül írtam neked, USA-ban állítólag már 7$/gallonnál járnak soha ilyen drága még nem volt az üzemanyag náluk...Trump bejelentésére nem hiszem, hogy reagálni fognak a piacok, mert hiány van a piacon, az ukránok felé a kérés is emaitt hangzott el tőle napokban, akik erre válaszul megint szétlőttek egy orosz finomítót tegnap....
Az EU-t annyira nem követem már egy ideje, hogy tuti ráfogok fázni ... a hétvégi podcast-et ami erről jobb ízéről szólt kinyomtam ... egyszerűen nem értem mi folyik itt.
WTI -spekulatív shortom van . Annyira felfelé várják . Ha nem jön be zárom nem oszt nem szoroz a széles portfolió része .. Rheinnál vasárnap tartományi választások Merz lemondhat…!!
OTP TL 123 certi nálam 51 körül fog elmenni .. jelenleg jobban érdekel a Telekom. Richter felzárkózását várom . MOL most nem érdekel. Tartás akinek van . CBK-t is tartom …
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)