Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Dupla a forgalom az MTEL-ben mint a szokásos ... most komolyan mi folyik itt? MOL4954 ... kell a pénz a holnapi certire? Amit már most kiütnek? ... 4954 vételi 4980 az eladási de gondolom a vételi-t nézi a certi robot.
Fémekkel vigyázz , mert pillanatokon belül kipattintják . Aranyban még bőven van erő . Adatok jönnek ma is héten is még . Warsh beszéde … bármi lehet de inkább long . Eredeti céláram 4880 volt . Ma mondjuk a 4700 nagyjából pipát a lett . Ezüst szintén pihen . Ott a 75 a cél . Az hogy előtte mennyit hintázik (67 vagy 65 ) kiderül .. ez nem OTP piac 😂😉
MOLt én anno 5700 rá vártam . Persze zigzagban..Nem hiszem hogy innen még nagyobb korrekció indulna .5300 alatt semmiképp.MSCI amég nem megy le felesleges josolgatni.
Ez legutóbbi arany short ez nagy benézés volt, ez tény. $4.000-nél azért vettem hogy legyen biztosítás a további esésre. Majd egy hónapig nem volt baj. De annyira sötét volt a jövőkép hogy stop nélkül elszalad $4.300-ig ... sajnos ennél sokkal nagyobb bukóim is voltak már (5x ennyi HUF-ban). Vagy szerencsére? A MOL shortom ami 4.500-nál indult volna na az lehet most kezdene termelni. 5055-ig letudták rántani pillantok alatt 5125-ről. Lehet fordul a hajó?
Casht egy széles portfólióból a legkönnyebb nyerni vagy ha tartod a kiinduló súlyozást mikor egy egy eszközben túl nyered magad . Egyenlőre kívárok alappal ezüst arannyal . Commerz megin mászik..👀 OTP-t Richtert nem adom 51 ill 14 alatt
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)