Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
"Randomly se értette meg hogy 3 éves időtávon duplázhat" A tőzsdén mindig van lehetőség, pl, aki decemberben molba tette a lóvét az már lassan duplázik, aki 1.5 éve OTP-be az is... :)
Köszi Csoki! Sokat segítettél! :-) Korrekcióban van az arany
Az
arany árfolyama korrekcióba fordult, miután a befektetők profitot
realizáltak a közelmúlt erős emelkedése után. A visszafogott amerikai
inflációs adatok csökkentették a további monetáris szigorítás esélyét,
ami kezdetben támogatta a nemesfémet, de a piac most konszolidációs
szakaszba léphet. Az arany továbbra is a 4.000 dollár feletti
tartományban mozog, amit a jegybanki vásárlások és a geopolitikai
bizonytalanság támogatnak, miközben a befektetők a Fed következő
lépéseire és a közel-keleti konfliktus alakulására figyelnek.
Én nem mondok semmit, nem vagyok jövőbelátó, mint a Pali. :-) Hirtelen ment és nagyot, 4000-->4400 után egy visszateszt normális. Akár 4200-ig is. Van aki tud a tetején eladni és az alján visszavenni. Folyamatosan. :-) Van aki szerint többszáz pontos mozgások csak apró zaj. Ami a nagyképet illeti a kamatemelés kiárazódik, ez mindenképpen jó, Kína zsákol, az etf-ekbe tőkebeáramlás van hetek óta. Szóval vannak pozitív jelek is.
Jó mondjuk nem is merném senkinek ajánlani . Nálam eleve itt sem kellene lennie az árnak . Érzésre vettem egy adagot . Ha most tartanom kell 1-2 hétig sem érdekelne..
Nem követlek vele, Én még minimum egy 100Ft-os olcsóbbodást várok. Természetesen nincsenek olyan számaim hogy mennyi darab forgot visszavásárlásra, de még túl kevesen realizáltak benne ... ezt gondolom. Persze a 100Ft. az 4%, de Én 1-2%-ért is lehajolok/nék :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)