"Azaz ha Japán mint usa államadósság legnagyobb külföldi tartója elkezdtei válogatás nélkül szórni a tíz és harmincéves UST-ket,"
Az USA nyomtat nekik annyi dollárt és olajat amennyi kell, olvass vissza pont a napokban történt egy kb. 10 milliárd dolláros kisegítés és egy katari LNG-s pénzmosás - tudom nem sok - az USA részéről. (itt a fórumon is volt róla szó)
.
"De sose feledd az olaj 200dillar lesz ha egész közel Kelet lángol akkor USA is langolni fog"
Mi történne, akkor ha az USA is meglépné azt, amit az oroszok, hogy a saját piacokon csökkentsék a nyomást ezért maguknak olcsón adják a naftát, mert ez lesz, ők sem hülyék, ha ez kell, ahhoz, hogy megamaradjon a rendszer, akkor ez lesz, majd a többiektől visszaszedik, ők kénytelenek lesznek annyiért megvenni, amennyi az ára és lényegében az emberek megtakarítása (ha volt) szépen át is vándorol az USA-ba...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)