Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rá teszem a gatyamat . Trump a deep states leghatékonyabb embere , de még így se fogják visszaforgatni a jövő kereket. Az első repedést tavvcsővel látom , és ez is legalább petrodollar szint.... Azaz ha Japán mint usa államadósság legnagyobb külföldi tartója elkezdtei válogatás nélkül szórni a tíz és harmincéves UST-ket, az az amerikai kötvényhozamokat az egekbe tolja, és abban a pillanatban úgy szètkurja az amerikai jelzálog- és hitelpiacot hogy a fal adja a másikat.... És ez csak egy amit nézek. Ezek tüzet oltanak , és persze igazad van ki akarjak robbantani az egesz közel keleten háborút hagy irtsák egymást és irtsák ki egymást . De sose feledd az olaj 200dillar lesz ha egész közel Kelet lángol akkor USA is langolni fog. Szóval hiába akarod agyonutni a szomszédokat a penzéért,ha kapsz érte 30 évet ..és a te életed is megy a kukába ....szarban van az USA neoliberalis Nagytőke. Hidd el nem tudja melyik ujját harapja le. Lassan az összeset 😉😉😉😉😉
"petrodollár alkonya, amit Nixon és Kissinger osszeehozott lassan véget er." . "Ne tegye rá a gatyáját, mert elveszíti uram!" :D Aktívan dolgozonak az OPEC-ből az USA-ba való átmentésén. . "Csak a Vilaghaborut ussszuk meg, mármint a fegyverest." Nem fogjuk sajnos. Vagyis nem is lesz VH, csak mindenki egymást lövi majd. :D (Te ilyen vallásos kedves ember vagy aki ki nem nézi ezekből, hogy mikre nem lesznek képesek a hatalomért.) https://www.portfolio.hu/global/20260803/megszolalt-trump-megadta-az-utolso-eselyt-a-pusztito-katonai-csapas-elott-853860
Látom jól kinyaraltad magad, bele is ugrottál a piacba nyakig! :) Le ne maradj nekem a nagy silverrrallirról 300-ig!:) Bár erről nehéz lemaradni, mert holnap lehet 5 dodóval lecsapják... :)
Figyelj a múltkor kb 6/6 -ÁN szavaztunk a long mellett . Ráadásul olyan emberek akik egy egy területen igencsak jók .. Szóval Bízom benne , hogy jól láttuk . Tartom én is . Ez a könnyebbik része . Kiszállni na az lesz érdekes .
Csak rájöttek a fiúk hogy a buy gombot kell nyomkodni nap végére :)) Annyira tudtam hogy az a leszúrás csak kamu lesz... Jó kis kanócot csináltak csak. Ezüstöt vettem volna még tovább egy fél dolcsit még vártam volna lefele ott ácsorogtam vételi szándékkal szépen bepakolva
Hajrá. Csinálják . Tarrá akarják bombázni Iránt. Azok meg szetlovik obolmenti infrastruktúrát bossszubul. Petrodollar újra fényesen ragyog. Ahogy a Manhattani "Moriczkak" elképzelik . Kína itt már be fog lépni... Bizonyos eszközökkel .. Japán repedezik ..intervenciok sora jön ,hajaj nem az lesz amire számítanak sokan hanem pont az ellenkezője ....
Az se érdekel ha lenyomják trukkokk 100 aival akár 3600 ig .. Nem hiszem mert 4000 az padlót adott már 100 szor mert a jegybankok veteli oldalra álltak 4000$/troy alatt. Szóval mehet ahová akar. Tartom. Sőt ha eljön az ideje akkor még veszek is meg
Na ez a mai már tüske a javából, ezt vártam múlt hétre, de akkor csak billegett.. ma legalább rendesen meglöttyintették ezüstöt.. innen véletlen szépen kimászott és araszol, mintha mi se történt volna.. de kár, hogy nem adtam-vettem ma...
FED most már berosált. Szerintem. Gondoltam szólok. . Most nem írtam pár napja..... Térdre imára uraim. Új vilagrend, több polusu vilagrend, de-dollarizáció, és deglobaizacio, új háborúk, petrodollár alkonya, amit Nixon és Kissinger osszeehozott lassan véget er. De hát ezt már 4 éve pontosan 2022 tavasza óta mondom. FF topikba és miután ez ott nem volt népszerű vélemény. Utána Humanoid topikjaban a fától az erdő topikban sokszor kb 1262 szer kifejtettem.:)) De ott meg már személyeskedo mocskos figurák fenyegettek bizony ezért a véleményemert. Inkább hagytam De bekovetkezik megha oly hihetetlennek hangzik is. Csak a Vilaghaborut ussszuk meg, mármint a fegyverest. Mert a gazdasagi világháború már elkezdodott. Ez van.
Igazából az arany volatilitását ismerve 2-3 nap azt hivatalosan is bullos lehet a buli . Meg nagyjából meg is lehetnek az idei célárak . Szóval van kdejük szüttyögni.
Nyögvenyelős az arany, de lassan lassan 4h-n is beadhatja az aranykeresztet. Ezüstbe meg ott a fordított fejváll lehetőség már mostmár jó lenne ha felfelé mennének végre
Az elejével még egyet is tudok érteni, csak azt nem látom, hogy ezek után miért menne le 3K-ra. Az azért elég meredek. Megvalósulhatna, ha a FED kamatokat megemelné, de akkor meg összedől a kártyavár. Minél hosszabban oldalazik valami, annál nehezebben és alcsonyabbra emelkedik. Márpedig az arany 1+ hónapja kinlódik 4K környékén és egyelőre az egyetlen jó jel, hogy 4K alatt felporszívózzák. E heti flow adat még nincs.
Átmenetileg igen, véleményem szerint a középtávú csökkenő trend túlságosan előreszaladt, és egy méretes/közepes méretű korrekció várható. Utána viszont folytatódik ez a trend.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)