Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szóval azt mondod az ezüst inkább fel? Egyetlen erre utaló jel nekem, hogy sokan kezdenek egyre depressziósabbak lenni. A szakadásból egy vérszegény 1-2 napos up bírt csak lenni és kapott az arcába még egy -15%-ot és már a pénteki mélypontokat ütjük. Igazából azon filózom ki vesz most. Ha 70-80 között tud konszolidálódni és nem üt ki megint jópár stopot, az már remek hír. A BofA szerint 60 USD körül jönnek a tényleges vevők. Grafikon alapján a felfutás meg kb. 50 USD körül indult. Szóval ha ezek igazak, akkor bőven van tér lefele még. Persze ilyenkor a keresleti piac meg a nagy hiány meg a bányaindítás 8-10 év cikkek is totál el vannak tűnve, nyilván.
A pénzt korrekció alatt keressük meg . Szar érzés megvenni pl a legfelső certiket OTP, Richter , Mtelnél - de ha beindul már nem kapunk . BÉT az nem ezüst piac . A TL104 is biztonságosnak tekinthető bőven , annyi időre legalábbis biztosan hogy le tudj váltani adott esetben ,. Indikatívval én sose foglalkoztam , pont semmi értelme .
Akkor Én azt nézem ... kistoppoltam mind ... csúcs -2% részvényt certifikátot mindent, először úgy volt hogy Tl90 és 104 marad, de végül azt is elengedtem. ... 39.000 volt az indikatív 17:03-kor onnan repítették 40.360-ra.
Engem mindenhol monisznak de 10ből 8-9 szer bejön amit írok . Pont leszarom . Richteres majmok is láthatták . Mikor szálltam be , hova ment a papír . Vissza lehet olvasni .. ugyanúgy itt se véletlen írtam tegnap hogy TL 04 …
Csak konyító már valamit évek alatt hozzá . Nekem tetszik amit látok . Ha a kis kínai közjátékot nem nézzük az ezüst ttkjesít a legjobban . BTC brzuhant , az aranyat jobban adják mint az ezüstöt. Ezüstnem jót tett a tisztítótűz . BTCből valószînű hogy megy pénz nemesfémekbe .. Lehet vitatkozni mértékében .. Egyébként itt anomáliákkal a terepen élesben most nem élsz meg . Itt az fog számítani ki mire emlékszik ,Mintázatokat észre veszi vagy sem . Certizem de alulról jövök fel és nem avatkozom be csak ha komoly szintekig esünk le . Nekem nem érdekes hogy 75 vagy 80 per pillanat .
BTC - silver. Mindkettő hataasattwsett. Ja és az arany is csak kisebbet. Indexek is esnek. Részvények is esnek ezust/arany bánya részvények főleg esnek!!! DXY meg azert nem éppen hu de magas. Na ez aztán az anomália.!!
Valaki azt mondta itt többször korábban is hogy a ktiptobol az ezustbenvandorol tőke. Nem mondtam rá direkt semmit . De kijelenthetjuk hogy az elmélete megbukott!!
Bpali te most certizel? Ugye nem!! DXY dollár index azért annyira nem erős hogy a mostani folyamatot, és történeteket indokolná, amire utaltál! Szerintem. Amugy a gyikembereket =kozmopolitia nagymultu , történelmileg híres, de már inkognitóban lévő de 100 éve híres elit bankár családok, azaz globális nagytoke. Mielőtt azt hinnéd hogy komolyan gyikembereket gondolok... :) Csak poenkodok, a gyikemberek szóval.
Űlj rá a kezedre februárban. Ha megfogadod nem bánod meg mert a legborzalmasabb hónap a tőzsdék történetében a mindenkori februárok. Lásd pl. a mostani sem velünk van... :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)