Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
A jó múltkor leállt a CloudFlare vele együtt még az ezüst piaca is ... és mi lett? Semmi, túléltük. https://www.google.com/search?q=CloudFlare+le%C3%A1ll%C3%A1s legalább kiderül hogy kinek a rendszere nincs felkészítve az ilyen eseményre és az hátrébb szorul, aki meg fel van készülve az szárnyalni fog.
Nyugalom. Amerika az szeret először behisztizni majd a végén meg pluszban zár / sp500/ . De ne is csodálkozzunk ha szinte minden nap ATH közeli . .. De amúgy meg amég a Russel2000 megy addig nincs baj ..
USA az kikészít, hét elején 2% pluszban ma -2.3% ... rájuk borítom mindjárt az egészet és holnap veszek mindből ezüstöt. :-) CBK - hogy miért nem vettem több OTP-t :-) az se mertem ma eladni, pedig volt vevő...
Nem kell erőltetni a shortot . Azzal hogy kiszedték a TS certit jelzték az irányt . Ha régóta benne vagy megteheted kockáztatsz benn hagyod mert ha Ázsia beveti is bőven pluszba vagy
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)