Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
De Zsiday szerint miért felejtős 1 évig? ( cca 2-3 hete Balássyval még azt beszélték hogy nem nagyon látnak korrekciót még - bár lehet hogy Szabó Balázzsal beszélték)
Mindennap pluszos volt naponta, túlvettség RSI, órási volt a commodities lelkesedés ... szerencsére 3-4 pici pakkal csábultam csak el most mínuszos ... ma már Shortban állok 4-5 pakkal.
Na akkor a 4000 megvolt ,most mi a scenario farkasfu? Amúgy a farkasfu az az farkasfű azaz a gyuűszűvirágra utal alias digitalis tartalmazó digitalinra? Vagy semmi köze hozzá:)?
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst.-Az extrém túlvettség és a hiperbolikus emelkedés korrekciót hozott, az árfolyam erőteljes esésbe kezdett. Ilyen helyzetekben az utolsó emelkedő hullám feléig való visszahúzódás lenne technikailag indokolt, ami a 45,3-as szint elérését jelenthetné. A fő hosszabb távú emelkedő trendvonal még lejjebb, a 43,75-ös szint körül húzódik. Vételi pozíció nyitása egyelőre nem ajánlott – a korrekcióból való kilépésre utaló jelzést a piros trendvonal fölé kerülés adhatna. Ellenállások: 53,13; 56,25. Támaszok: 43,75; 42,18; 40,63; 39,06; 37,5.
a zsebében maradt egy mágnes, de nem gondoltam, hogy az aranyat is vonzza!!hmm :) Ha kiveszem, akkor vagy felpattan, vagy tovább esik...😫 Azért csak óvatosan, nincs minden a charton...!!!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)