Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Látod Milan . Erről írtam . Benne simán egy másfél USD-s emrlkedés ha megindul.. s jól vettúk a jelet . A TS certit hagyták kiütni mivel úgyis feleslegessé vált . Innentől 47 így bármi lehet a teteje .. itt már lángot tényleg csak longra ..👀
Igen alap fogalmakat nem árt tudni . Henryhub mint elosztó; gáz szezon / október 1- márciusig / határidős szerződések, rollover kor mi történik . Mennyi eltérést jelent ez a Soma árfolyamhoz képest ahogy haladunk előre az időben . Olvass utána hogy egyáltalán mi az a gáz tőzsde . Hogyan befolyásolhatja az LNG .,
No gáz, is van .. nem akarok róla beszélni. :-) Rollover előtt szép volt , utána nap néztem mint Rozi a moziba ... most talán nulla ... Gázt még nagyon tanulni kell :-)
Én ráálltam ezüst gáz cbk hármasra .. ahogy Nedden tanította . Kevés eszköz de ahhoz értsél…Arany csak fizikait veszek.. BMW még amivel szoktam foglalkozni . MOLt most azért vettem mert ez itt már tűrhető beszálló lehet 4 hónapra.. Elviekben . Holnap szerintem már jóval okosabbak leszünk. . A TL 75 szerintem KO lesz .. Azt néztem a következő certi 2391 és jön feljebb a KO ár …már csak amiatt sem hiszek a 2350 ben .. hamarosan megkapok egy komolyabb összeget amire vártam .. hm.. nagy a dilemma … hagyjam itt a tőzsdét és az összes pénz állampapír vagy a mostani tőkével kereskedjek . Esetleg a több pénzzel végre tudnék normálisan kereskedni mert lenne bőven fedezet … ha bele kell nyúlni . Már kezdtem feladni amikor most hirtelen minden bejött 👀
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)