Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Miért nevettelek volna ki? A furcsa az volt hogy nem 36-37 nélkül jött elsőre a korrekció. Amikor meg 36,6 ön pattogott háromszor , akkor már én is sejtem hogy egyszer beszakad . Mondjuk más volt leírnom hogy gyors és intenzív korrekcióra számítok , mint megèlni , Mindig tanul az ember . Az lepett ma meg , hogy nyitóban mennyit esett . Mindegy inkább azt utálom amikor kijön valami hír és annak ürügyén leveretik a korrekciót .. Nem olyan súlyú a hír mint , amennyit aznap esünk . Év végéig 40 felett lesz . Ja . Csak innen nézni most nem a legjobb érzés ..Hiába , na az ember nem tud “ 20 év rutint “ behozni 😂👍 Vagy Isten tudja mennyit .
Cbkg tartom a régi pakkot.kár hogy 38 nál nem dobtam el pedig lett volna rajta rendesen. Én is betáraztam ma lefelé menet. Most már csak a brokik erőlködnek lent tartani szerintem. Vagy nem tudom mért nem hagyják fordulni
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)